Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezért jó, ha szódabikarbónával mosod meg az arcod!

Ezért jó, ha szódabikarbónával mosod meg az arcod!

Ha egyszer kipróbálod, soha többé nem fogsz más arctisztítóra vágyni. Annyi előnye van a szódabikarbónának, hogy szinte felsorolni sem lehet. Olcsó, természetes, nagyon jól tisztít, szabályozza a bőr pH-értékét, és itt még a sornak nincs is vége.

 

 

 

 

Számos embernek a kitágult pórusok okoznak nagy problémát, hiszen sokkal könnyebben felgyűlnek a szennyeződések, pattanások, mitesszerek, gyulladások alakulnak ki. A hagyományos arctisztítók, azon túl, hogy tele vannak vegyszerekkel, nem minden esetben elég hatékonyak. Ne költsünk drága pénzeket a bolti kozmetikumokra, használjuk ki az olcsóbb és egyszerűbb megoldásokat. Azoknak, akiknek zsírosabb a bőrük, az ún. T-zóna mentén sokkal inkább ki vannak tágulva a pórusaik, így több nehézséget okoz számukra a bőrtisztítás.

Az alábbi videóban Angela Minji Kim megmutatja, hogy mire képes a szódabikarbóna. Kipróbálta, és nem hitt a szemének, hogy mennyire sima, és egészséges lett a bőre, a pórusok is szinte teljesen összehúzódtak, és nem zsírosodott a bőre.

arcmosás szódabikarbónával

Először tisztítsuk meg az arcbőrt a megszokott módon, távolítsuk el a sminket. Majd a nedves bőrre, nedves kézzel dörzsöljünk bele egy adag szódabikarbónát. Érezni fogjuk, ahogy a szemcsék átdörzsölik az egész arcot, beindul a vérkeringés, és élettelteli lesz a bőrünk. A műveletet este végezzünk, így reggelre teljesen megnyugszik az arcbőrünk, és újjászületve ébredünk fel. Minden arcbőrrel alkalmazható, viszont, akinek szárazabb típusú, az alaposan hidratáljon egy megfelelő éjszakai krémmel.

Szerezzünk be egy jó nagy doboz szódabikarbónát, és mindenhová vigyük magunkkal, hiszen valóságos csodaszer.

Szerző: tudasfaja.com

loading...