Kezdőlap AKTUÁLIS Ezért bántalmaztak brutálisan két nőt egy londoni buszon

Ezért bántalmaztak brutálisan két nőt egy londoni buszon

Melania Geymonat és barátnője éppen hazafelé tartott egy éjszakai kiruccanás után egy londoni busszal. Ekkor történt, hogy egy csapat fiatal férfi megtámadta őket, amiért visszautasították a kérésük, hogy megcsókolják egymást.

„A busz hirtelen megállt, majd megérkezett a rendőrség, én pedig véres voltam mindenütt.” – meséli Melania.

Amikor hazafelé tartottak, egy csapat fiatal férfi közelítette meg őket a buszon, akik hamar rájöttek, hogy Melania és a barátnője egy párt alkotnak.

Ezután követelték, hogy Melania és a barátnője, Chris csókolózzanak, miközben ők alpári szexuális gesztusokat tettek feléjük.

„Úgy kezdtek el viselkedni, mint a huligánok és követelték, hogy csókolózzunk, hogy hadd nézhessék. Leszbikusoknak hívtak és mindenféle szexuális pózokban festettek le minket.” – írta Melania a Facebookon.

Kezdetben Melania próbálta csitítani a dolgot, igyekezett viccesre venni a figurát, hogy elterelje a figyelmüket, de csak rosszabb lett a helyzet.

„A következő dolog, amire eszméltem, hogy bevertek egyet.”

 „Azt vettem észre, hogy vérzik az arca és hárman ütik őt. A következő pillanatban és is kaptam egyet, majd megszédültem a vérem látványától és elestem. Nem tudom, hogy elvesztettem-e az eszméletemet vagy sem. Hirtelen megállt a busz. A cuccunkat is ellopták.”

Egy képet is posztolt magukról

Melania és Chris azonnal kórházi ellátásban részesült az eset után.

Melania a Ryanair-nél dolgozik, mint utaskísérő és azt mondta, soha életében nem bántalmazták még őt a szexuális beállítottsága miatt.

Az incidens után a fiatal nők szívszorító története azonnal szárnyra kapott a neten.

London polgármestere felszólalt a súlyos támadás kapcsán

„Ez egy gusztustalan, nőgyűlölő támadás volt. Az LGBT+ közösségek elleni gyűlöletbűnözést nem viseljük el Londonban. A rendőrség nyomozást folytat. Bárkinek bármilyen információja van az üggyel kapcsolatban, telefonáljon.”-írta a Tweet bejegyzésben.

Szerencsére a busz biztonsági kamerájának felvétele alapján az öt, 15-18 év közötti fiatal férfit megtalálták és letartóztatták.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...