Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezek a legjobb természetes szerek korpa ellen

Ezek a legjobb természetes szerek korpa ellen

A haj korpásodása időről-időre bárkinél előfordulhat. Nem olyan könnyű megszabadulni a problémától, de, ha a megfelelő módszert választjuk, és kitartóan alkalmazzuk, minden lehetséges.

 

 

 

1.

Használjunk csalán főzetet három héten keresztül minden nap. Egy csésze forró vízben áztassunk egy evőkanál szárított csalánt egy órán keresztül. Ezzel öblítsük rendszeresen a hajat, masszírozzuk be a fejbőrbe. Hagyjuk rajta fél órán keresztül, majd öblítsük le langyos vízzel.

2.

Olívaolaj segítségével 5 nap alatt meg lehet szabadulni a korpásodástól. Melegítsünk fel 200 ml olívaolajat, majd adjuk hozzá egy citrom levét. A keveréket hagyjuk 30 percig a fejbőrön, majd mossuk meg a megszokott módon.

természetes szerek korpa ellen

3.

400 ml vízben pároljunk húsz percig 4 citrom héjat, majd a főzetet kenjük fel a hajra. Hagyjuk fél órát állni, majd mossunk hajat egy semleges pH-értékű samponnal. Négyszer egy héten ismételjük meg a műveletet, hét nap után már látni fogjuk az eredményt.

4.

A cékla is hatékony megoldás lehet a korpásodásra. Ugyanúgy kell alkalmazni, mint a citromhéjat, de ez esetben a céklát rajta is hagyhatjuk állni a fejbőrön a lével együtt.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...