Kezdőlap AKTUÁLIS Ez volt Vajna Tímea legelső lépése férje halálát követően! Most még jobban...

Ez volt Vajna Tímea legelső lépése férje halálát követően! Most még jobban utálják őt a rosszindulatú emberek!

MEGOSZTÁS

Vajna Tímeának eddig sem volt könnyű dolga szembenézni az emberek rosszindulatú megjegyzései miatt, de talán most lesz a legnehezebb számára, hiszen támogató férje, Andy Vajna január 20-án elhunyt.

Ha azt gondolnánk, hogy ilyen esetben egy közéleti személyiséggel együtt éreznek a követők, akkor hatalmasat tévedünk!

Vajna Tímea ismét célkeresztbe került, mégpedig minden előzmény nélkül, hiszen továbbra sem osztott meg, illetve tett közzé semmit közösségi oldalán.

A követői rosszindulatú, gyalázkodó, kárörvendő kommenteket írtak az özvegy Facebook-oldalára, mégpedig legutóbbi bejegyzése alá.

Többen örömüket fejezték ki Andy Vajna halálában és a rosszindulatú emberek most izgatottan várják Tímea hogyan boldogul majd férje nélkül.

Tímea erre reagálva megszüntette legutóbbi posztja hozzászólási lehetőségét, de férje halálával kapcsolatban egyenlőre nem szólalt meg sehol.

Ha pedig mindez nem lenne elég, gúnyolódó képek lepték el az internetet, amelyben a gyászoló özvegyet gúnyolják, kitérve anyagi helyzetére, az Andy-nélküliségre és arra, hogy ezek után vajon melyik milliárdos mellett keres majd békét és nyugalmat.

loading...