Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez vár rád jövőre, avagy ilyen lesz 2017 a számok tükrében!

Ez vár rád jövőre, avagy ilyen lesz 2017 a számok tükrében!

Ha tiszta lappal indítod a 2017-es évet, minőségi változás következhet be az életedben! És ez még nem minden.

Az idei esztendő (2016=2+0+1+6= 9) kemény megpróbáltatásokat, zűrzavart hozó év volt. A 9-es a vége a számsornak, mindig a lezárás, megválás, a tisztán látás, szó szerint a nagytakarítás időszaka. Megmutatja, és remélhetőleg számodra is világossá vált, hogy kire és mire nincs szükséged. Melyek azok a dolgok és kik azok a személyek az életünkben, akik már nem szolgálják a fejlődésünket.

A 2017-es év (2+0+1+7 = 10 = 1) a numerológiában a Nap száma,

a khaldeusi asztrológiai sorrend szerint is a Nap éve lesz, ami nagyon fontos időszak. Az újrakezdés lehetőségét hozza az emberiség történelmében és mindannyiunk személyes életében.

Nézzük sorban a számokat, amelyek bolygókat, energiákat képviselnek:

20 – a 2-es a Hold, a befogadás, nőiesség, víz, érzékenység energiája a zéró által felerősítve az erős érzelmeket biztosítja.

1 – a Nap, az Uralkodó – tüzes bolygó, nagy energiákkal, a kreativitás, a tudatosság, az akaraterő, az ego képviselője.

7 – a Szaturnusz, a karma, a feladat, az összefogottság, a keretek, a korlátok megtestesítője. Nagy lehetőséget jelent, de arra figyelmeztet, hogy ha nem a helyes úton járunk, a sors akadályokat gördít az utunkba.

A 2017-es dátumban, a 17 a Plútót is jelenti, amely a Mars (a háború istene), felsőbb oktávja, élet és halál ura, lehetőség a gyökeres változásokhoz, a megújulásra.

Az a kérdés, hogy a 2016 –ot, ezt a 9-es számjegyű lezáró évet mennyire jól tudtad befejezni. Amennyiben nem zártad le a zavaros dolgaidat, a problémás kapcsolataidat tovább cipeled, akkor elszalasztod a Megújulás lehetőségét!

Ha tiszta lappal indítod a 2017-es évet, egy minőségi változás következhet be az életedben!

A tudatosodásnak van itt az ideje! Fel kell ismerned, hogy felelős vagy a saját életedért, tetteidért, a családodért, a hazádért. El kell döntened, mi a célod, mert csak abból lesz valami, amit Te csinálsz! Most ehhez is segítséget kaphatsz.

Kezdeményezhetünk és sok lehetőséget kapunk, de ne kapkodjunk, okosan, megfontoltan válasszuk ki a legjobbat. Ami ebben az évben elindul, az hosszú távon sikeres lesz.

Fel kell ismernünk, hogy már régóta nagyon rossz irányba halad az emberiség. A világban és Európában különösen, zűrzavar, káosz uralkodik és ez az emberi kapcsolatokra is érvényes. Éppen ezért, a te személyes életed, sorsod kell, legyen a legfontosabb, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az egészséges ego kialakítása, a személyiséged pozitív fejlődésének is itt van az ideje, hogy harmóniában légy a világgal.

Aki pedig rendelkezik a vezetés képességével, hatalma van mások felett, szintén tovább fejlődhet, hogy a legmagasabb szinten, a Hit szintjén élje az életét, és ne csak önmagáért éljen, hanem a közösség érdekeit is képviselje.

Itt az Idő, nagy a tét!

Legközelebb kilenc év múlva lesz ilyen lehetőség, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük!

(Kiss Zoltán Zéro numerológus/astronet.hu)

loading...