Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez történik veled, ha citromos-petrezselymes vizet iszol 5 napig!

Ez történik veled, ha citromos-petrezselymes vizet iszol 5 napig!

A petrezselyem a világ egyik legnépszerűbb fűszere, amellett, hogy kellemes aromája van, igencsak magas a tápértéke is. Egészségünk megőrzése szempontjából kihagyhatatlan a fogyasztása.

 

 

 

 

 

A friss petrezselyem leve javítja a szervezet oxigén ellátottságát, segíti a sejtek regenerálódását, a mellékvese és a pajzsmirigy működését. A petrezselyem elűzi a vesekövet, és javítja a szem egészségét is. Azonban óvatosan kell fogyasztani, csak mértékkel igyuk a tiszta, nyers petrezselyem levet, mivel hatással lehet az idegrendszerre. Viszont nagyon hasznos lehet, ha más gyümölcs levével keverjük. Az alábbi keverék főleg akkor hasznos, ha szeretnénk megszabadulni pár fölösleges kilótól. Ha szeretnénk 1,5 kilótól megszabadulni 5 nap alatt, készítsük le az alábbi italt.

citromos-petrezselymes vizet iszol 5 napig

Csavarjuk ki egy citrom levét, majd keverjük el az előre összeturmixolt egy, zöld petrezselyem szárral. Adjunk hozzá 2-3 dl vizet, és jól rázzuk össze fogyasztás előtt. Minden reggel öt napon keresztül igyunk egy nagy pohárral éhgyomorra belőle. Öt nap elteltével mindenképp tartsunk tíz nap szünetet.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...