Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez az őszi citromkúra megszabadít a vírusos betegségektől és még fogyaszt is!

Ez az őszi citromkúra megszabadít a vírusos betegségektől és még fogyaszt is!

Ha ősz, akkor vírusok, ha pedig vírusok, akkor betegségek. Ezek a dolgok mind-mind egymáshoz társulnak. Ha te is szeretnél egy olyan dolgot, ami mindezt távol tartja tőled és megvéd egész ősszel, akkor itt az ideje elkezdened a citromkúrát, ami amellett, hogy védi a szervezeted, még az anyagcserédre is jótékony hatással van!

 

A tisztítókúrák szükségességéről már biztos többen olvastak. Ebben a cikkben az egyik hatásos méregtelenítő tisztítókúrával, a citromkúrával ismerkedhetsz meg.

A citromkúra kiváló vérszegénység, túlsúly, ízületi gyulladás, vese- és májbetegségek, meszesedés, kövek, krónikus gyulladás és fertőzések, székrekedés esetén. Fejleszti az immunrendszert, ezáltal ellenállóvá teszi a szervezetedet a kórokozókkal szemben.

A citromkúra végzésének – miként a többi tisztítókúrának is – legjobb ideje a tavasz és az ősz.

A citromkúra azt jelenti, hogy az alábbi táblázat szerinti citrom kicsavart és leszűrt levét iszod meg.

A csavaráshoz kerüld a fémcsavarót, használj műanyag, fa, kerámia vagy üveg anyagú csavarót! Ugyanígy a szűrő is legyen műanyag, és a fogzománc épsége miatt érdemes szívószállal inni a citromlevet.

A táblázat a napok számát, és az ezzel növekvő citromszámot mutatja. A fogmosással érdemes várni, mert a sav oldja a fogzománcot, és a fellazult állapotban végzett sikálás nem tesz jót a fogaknak. Várd meg inkább az étkezés végét, illetve a reggeli ivás után várj fél órát!

citromkúrA

22-580x400
A tisztítókúra nem volna méltó nevére, ha nem lennének tisztulási tünetek. Előfordulhat fejfájás, hányinger, szédülés, bőrkiütések stb. Ilyenkor ne add föl, hanem folytasd a citromkúrát!

Érdemes növényi étrendet tartani a citromkúra alatt, hogy az említett méregtelenedési tünetek csökkenjenek.

Terhesség, szoptatás alatt a citromkúra ellenjavallott!

Forrás: Vadász Ákos Tullió, jógaoktató

loading...