Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a kutyus hosszú ideje várta, hogy örökbe fogadják. Leírhatatlan a reakciója,...

Ez a kutyus hosszú ideje várta, hogy örökbe fogadják. Leírhatatlan a reakciója, amikor ez végre megtörtént!

Egy hajléktalan kutyusról olvasni szívszorító élmény, hiszen a leghálásabb állatokról van szó. Jellemzően ilyenkor a gazda mulasztásán múlik a kutya sorsa, amiről szegény állat nem is tehet.

Szerencsére vannak köztünk olyan csodálatos, segítő szándékú emberek, akik ezeket a szerencsétlen sorsú, sokszor sebesült állatokat megmentik a nyomorúságos élettől.

Ez a történet is egy ilyen szerencsétlen ebről szól, aki nagy alázattal várta, hogy az ő élete is jobbra forduljon.

Egészen mostanáig ez a drága kutyus, akit Ben-nek neveztek el, el sem tudta képzelni, hogy mit tartogat majd számára a jövő. A kóbor kutyák menhelyén élt és minden nap vágyakozó tekintettel figyelte, ahogy társaiért szeretetteljes családok jönnek és elviszik őket, új otthont kínálva fel nekik.

Telt-múlt az idő, de Ben-ért senki nem érkezett, nem őt választották az ide látogató emberek. Napok, hetek, hónapok teltek el, de semmi változást nem hozott a kedves négylábú életébe. Aztán egyszer csak elérkezett az ő napja!

Egy család úgy döntött, hogy számukra Ben lesz az igazi kutyus, aki új színt és boldogságot hoz majd az életükbe és vica versa.

Ben eleinte bizonytalanul izgett-mozgott a ketrecében, tudva, hogy valami történik, csak abban nem lehetett biztos, hogy a történetnek szomorú vagy boldog vége lesz. Majd rákerült a póráz, és ahogy kilépnek a ketrecből, egy teljesen más szellemiség uralkodik el rajta.

Bámulatos, hogy milyen örömöt él át ez a kutyus, aki érzi, hogy végre egy szabad élet és egy meleg otthon fogadja majd őt is ezután. Egy hely, ahová tartozhat.

Nézd meg te is a videóban Ben csodás reakcióját, amitől kevés szem marad szárazon. Mindenki szívet felmelegíti!

 

loading...