Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a frizura van a legnagyobb összhangban a személyiségeddel! Horoszkópod elárulja!

Ez a frizura van a legnagyobb összhangban a személyiségeddel! Horoszkópod elárulja!

Cartoon Illustration of Horoscope Zodiac Signs with Beautiful Women

A legtöbb nő számára a frizura az egyik legfontosabb dolog, aminek szinte mindig tökéletesnek kell lennie, mert ezzel fejezik ki egyéniségüket, stílusukat. A megfelelő fodrász kiválasztása is akár évekig is eltarthat, mert olyan szakemberre van szükség, aki a legjobb fejdíszt tudja elkészíteni. A következő cikkben a csillagjegyek alapján áruljuk el, hogy kinek milyen haj áll a legjobban.

Íme!

Kos

Ezen hölgyek haja egészséges, dús, így több nagyszerű frizurát is lehet készíteni, érdemes több típust kipróbálni. A legjobban talán a hosszú haj talál.

Bika

Ezek a hölgyek rendszerint nem foglalkoznak annyit a hajukkal. Számukra a legpraktikusabb a rövid, vagy közepesen rövid frizura.

Ikrek

Az Ikrek nők gyakran váltogatják hajviseletüket, szeretik az új frizurákat. Amilyen a hangulatuk, olyan a hajuk is.

Rák

A Rák hölgyek nagyon bájosak, nőiesek. Szeretik az egyszerű, mégis szép frizurákat, Kedvelik a hullámokat, és sokszor maguknak is képesek csodás frizurát készíteni, anélkül, hogy elmennének a fodrászhoz.

Oroszlán

Az Oroszlán nők többségének dús, vastagszálú haja van, amit nem könnyű karbantartani. Számukra nem annyira jó, ha gyakran más-más frizurát hordanak, érdemes azt viselni, ami már bevált és illik hozzájuk.

Szűz

A Szűz csillagjegyű nők arról is ismertek, hogy minden tökéletesen kell találjon, álljon rajtuk, így a frizurájuk is. Számukra legjobban a franciás női frizurák passzolnak.

Mérleg

A Mérleg nők nagyon odafigyelnek a részletekre, az eleganciára, az érzékiségre és ez a hajviseletükben is megnyilvánul. Frizurájukat gyakran öltözékükhöz igazítják, így szinte bármilyen hajtípus jól áll nekik.

Skorpió

A Skoprió hölgyek személyiségéhez is szinte minden frizura tökéletesen illik. Előnyös számukra a hosszú, hullámos hajköltemény, de a bubifrizura is. Ami pedig a hajszínt illeti, a legszebb a vörös, vagy a cseresznyepiros.

Nyilas

A Nyilas nők szeretik a kalandokat és a változást, ami a hajviseletükben is megmutatkozik, így nekik csodásan állnak az extrémebb, felnyírt, befestett frizurák is.

Bak

Ők is hajlamosak a perfekt cionizmusra. Szeretik az egyszerű, stílusos frizurákat, a vállig érő hajat, és gyakran a legszebb színnel festik be tincseiket.

Vízöntő

A Vízöntő hölgyek szereti a változatosságot, ezért a frizurájuk is időnként teljesen megújul, olykor merészebbé, szokatlanabbá válva.

Halak

A Halak nők viszonylag érzékenyek és félénkek. Igyekeznek biztosra menni, így csakis a nőies hajakat részesítik előnyben. A legjobban a hosszú hajak tetszenek nekik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...