Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a csodálatos recept legyőzi a vérszegénységet és növeli a vörösvérsejtek számát

Ez a csodálatos recept legyőzi a vérszegénységet és növeli a vörösvérsejtek számát

Ez a recept különösen azok számára hatékony, akik vérszegénységben szenvednek és szeretnék megnövelni szervezetükben a vörösvérsejtek számát. Ettől függetlenül természetesen mindenkinek ajánlott, hiszen természetes anyagokat tartalmaz.

 

 

 

A vérszegénység lassan fejlődik ki, és nem okoz súlyos tüneteket, így nehezen veszi észre önmagán a beteg. A tünetek súlyossága és típusa, függ a vérszegénység kialakulásának sebességétől, okától és a beteg életkorától. Idősebb emberek esetén a különböző szervek oxigénhiánya hamarabb okoz működési zavarokat, akár az agy, vagy a szív vérellátási zavarát is.

A vérszegénység leggyakoribb tünete a bőr, illetve a kötőhártya halványsága, sápadtsága. Az anaemia klasszikus tünetei közé tartozik még a beteg fáradékonysága, fázékonysága, gyengesége, csökkent teljesítőképessége, ingerlékenysége. A koncentrálóképesség általában romlik, álmatlanság, fülzúgás, látási zavarok, szédülés, fejfájás, ájulás-érzés jelentkezhetnek. Gyakran fájdalmasan berepedezik a szájzug, nehezen gyógyuló seb alakul ki. A törékeny, lapos köröm, hajhullás, száraz, viszkető bőr, a nyelv égő érzése, a nyelés közben jelentkező fájdalom elsősorban a vashiányos formára jellemző. Ugyan nem csak vérszegénységben fordulhatnak elő a tápcsatornát érintő panaszok, azonban egyéb gyanújelek esetén, jelenlétük megerősítheti a diagnózist. Ilyen tünetek például az étvágytalanság, hányinger, émelygés, puffadás, hasmenésre való hajlam, vagy ellenkezőleg: székrekedéses panaszok. Sőt nagyon meglepő, de egyes betegek arról számolnak be, hogy jeget vagy agyagot, földet kívánnak fogyasztani! A fent említett tünetek mindegyike, számos más betegség jele is lehet, emiatt a panaszokat együttesen kell értékelni, és gyanú esetén orvoshoz kell fordulni.

vérszegénység legyőzése természetesen

Hozzávalók:

  • 4 db citrom
  • méz
  • 50 g csalán mag
  • 100 g mandula

Elkészítés:

Hámozzuk meg a citromot és távolítsuk el belőle a magvakat. Facsarjuk ki a levét és minden többi hozzávalóval keverjük össze. Annyi mézet adjunk hozzá, hogy sűrű, krémes állagú masszát kapjunk.

Az elkészítést követően a hűtőszekrényben kell tárolni, amiből minden reggel éhgyomorra egy evőkanálnyit kell elfogyasztani. A 20. nap elteltével nem csak a szervezetünkben érezhetünk majd változásokat, de külsőleg is csodálkozni fogunk a keverék hasznosságán.

Szerző: tudasfaja.com

loading...