Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a 95 éves férfi megtalálta az örök fiatalság titkát. Elárulja most...

Ez a 95 éves férfi megtalálta az örök fiatalság titkát. Elárulja most nekünk is!

Kazim Kürgüz egy 95 éves törökországi jógi, rátalált a módszerre, hogyan tud 130 éves koráig élni. Elárulta, hogy mi a titka.

 

 

 

 

 

Szerinte a tökéletes egészségi állapota, és a most is fiatalos megjelenése annak köszönhető, hogy minden nap rendszeresen és módszeresen jógázik. Kazim szerint fontos, hogy élelmiszereink tápanyagokban gazdagok legyenek, figyeljünk nagyon oda arra, hogy mit viszünk be szervezetünkbe. A jóga mester 41 éves korában váltott teljesen életmódot, amikor eltörte a hátát, és deréktól lefele teljesen lebénult. Annak ellenére, hogy az orvosok lemondtak róla, a jóga, és néhány csontspecialista ismerőse segítségével sikerült teljesen meggyógyulnia.

95 éves férfi titka

Kazim nem tekinti a gyógyulását egy csodának, tudja, hogy ezt szellemi erőfeszítésének és kitartásának köszönheti. Vallja, hogy a gyógyulásért mindenki meg kell dolgozzon, nem várhatunk ölbe tett kézzel a csodára.
“Használjuk fel mentális erőnket. Ha ezt jól alkalmazzuk, akkor az agy képes regenerálni az izmokat és a idegeket is”-mondja. Kazim szerint bárki el tudja érni azt, hogy 130 éves koráig éljen, hiszen minden agyban dől el.
A 95 éves férfi nem tesz semmi különlegeset, hogy így nézzen ki. Minden nap jógázik, úszik, mozog, és egészségesen étkezik. Húst nem eszik egyáltalán, de étrendjében megtalálható a bab, olajbogyó, paprika, a levesek, a gyógyteák. Azt is elárulta, hogy minden napját egy kanál mézzel indítja.

Szerző: tudasfaja.com

loading...