Kezdőlap AKTUÁLIS Erre nincsenek szavak! Feldolgozhatatlan tragédia: Mindössze 11 napot élt a karanténidőszak alatt...

Erre nincsenek szavak! Feldolgozhatatlan tragédia: Mindössze 11 napot élt a karanténidőszak alatt született kislány

Az anyuka a terhessége 20. hetében járt, amikor lesújtó hírt kapott.

 

A 27 éves Sophie Murfin élete legboldogabb időszakát élte kismamaként. Nagyon készült az anyaságra, és minden a legnagyobb rendben volt, egészen addig, amikor a várandóssága 20. hetében elment az orvoshoz, egy szokásos kontrollvizsgálatra.

Sophie tudta, hogy baj van, a szobában ugyanis megfagyott a levegő, percek is elteltek, amíg valamelyik orvos összeszedte magát és elárulta, hogy Bristolba kell utazniuk, egy specialistához, mivel nagy a baj.

Fotó: Twitter

Ott végül kiderült, hogy a születendő babának súlyos szívelégtelensége van, a kis Violet valószínűleg soha nem éli meg a felnőttkort – írja a Daily Star.„Így is mindennél jobban szerettem volna anyává válni, élvezni akarta a terhességem, és az orvosok is bátorítottak, ugyanakkor hozzátették, hogy sajnos vélhetően nem sok időt tudok majd együtt tölteni a kislányommal” – mondta sóhajtva Sophie, aki végül a karanténidőszak alatt hozta világra Violetet.

Bár az orvosok csak néhány órát jósoltak neki, a kislány bebizonyította, hogy hatalmas küzdő. Ám sajnos a szíve csak 11 napot bírt ki, 11 nappal azután, hogy világra jött, örökre lehunyta a szemét.

loading...