Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Erre figyelj: ezt nézik meg először a vendégek az otthonodban!

Erre figyelj: ezt nézik meg először a vendégek az otthonodban!

Ha olyan vendégeket várunk, akik még nem voltak nálunk, mindig izgulunk egy kicsit, hogy vajon mit fognak gondolni az otthonunkról. A lakásunk a saját lelkivilágunk tükröződése, éppen ezért, ha valaki belép az otthonunkban egy harmonikus légkörrel, vagy egy mindenhol uralkodó káosszal fogja szembetalálni magát.

Nézzük, melyek azok a dolgok, amikre a vendégeink egyből figyelni fognak, ha belépnek az otthonunkba. Ezek a dolgok mély benyomást hagynak mindenkiben!

Az illatok

Figyeljünk arra, hogy mielőtt belépnének a vendégek a lakásba, szellőztessünk egy nagyot, főleg akkor, ha ételt készítettünk. Ha van otthon valami kellemes illatgyertyánk, gyújtsuk meg a szellőztetés után. Az illatok vagy szagok nagyon mély benyomást hagynak.

Bárszekrény

A vendégek általában arról is véleményt formálnak magukban, hogy mennyire volt feltöltve a bárszekrény, milyen volt a kínálat. Vásároljunk változatos italokat, ha vendégeket várunk, és lehetőleg ne alsó kategóriást.

Friss virágok

Vásároljunk egy-két csokor friss virágot, vagy szedjünk a kertből, és helyezzük el a lakásban, kerti asztalra. Ez nagyon jó, otthonos benyomást kelt, hiszen a virágot mindenki szereti.

Rend

Ha vendégeket várunk, mindenképp csináljunk rendet. Tegyük el szem elől a felesleges dolgokat, ne nézzen úgy ki a lakásunk, mint egy raktár.

Fürdőszoba

A lakás másik kényes pontja a fürdőszoba, itt mindig takarítsunk, cseréljük frissre a törölközőket. A kéztörlők mindig legyenek öblítő illatúak, puhák, tiszták.

tudasfaja.com

loading...