Kezdőlap EGÉSZSÉG Érintsd meg az orrodon ezeket a pontokat, és csodálatos dolgot tapasztalhatsz!

Érintsd meg az orrodon ezeket a pontokat, és csodálatos dolgot tapasztalhatsz!

Lehet, hogy kissé furán hangzik, de az ábrán látható orrpontok stimulálásával olyan energiákat szabadíthatunk fel, amelyek hozzájárulnak az örömérzetünk növeléséhez, de a sikert és a pénzt is bevonzhatjuk az életünkbe.

 

 

 

 

 

Carlton Smith, egy akupunktúrával foglalkozó ausztrál szakember egy olyan érdekes teóriával állt elő, miszerint minden ember rendelkezik egy saját energiavibrációval, ami nem más mint a testet körülölelő aura, amin keresztül a társas kapcsolatainkat is befolyásolhatjuk, így például olyan emberekkel ismerkedhetünk meg, akik segíthetnek abban, hogy sikeressé váljunk, és több pénzünk legyen.

Smith szerint az orron vannak bizonyos pontok, amelyekkel ezen aurarétegeket ösztönözhetjük. A szakember 347 önkéntes bevonásával végzett ezzel kapcsolatban egy kísérletet, 18 héten keresztül mindennap reggel és este gyakorolták a technikát, és a résztvevők 91 százaléka drasztikus anyagi javulást tapasztalt az életében.

Ezt most mi is kipróbálhatjuk. Vonuljunk be egy csendes szobába, lazítsunk, és az ábrán látható pontokat kezdjük nyomkodni. Kezdjük az 1-es ponttal, tartsuk az ujjunkat itt 10 másodpercig, enyhén megnyomva, majd folytassuk a többi ponttal. Minden reggel és este szakítsunk időt erre a gyakorlatra. Egy pontot egy héten keresztül nyomkodjunk, így az egész “kezelés” hét héten keresztül zajlik majd.

orron lévő pontok

1-es pont: Előrelépés a munkahelyen

Képzeljük el, ahogy megdicsér a főnökünk, és egy jobban fizető pozíciót kínál fel, igaz ez több felelősséggel is fog járni.

2-es pont: Örökség és ajándék

Képzeljük el, hogy hamarosan váratlan örökséghez jutunk, amely teljesen feje tetejére állítja az életünket.

3-as pont: Adósság, adók

Szorgalmas, kemény munkával a legnagyobb adósságokból is képesek leszünk kikeveredni, csak bíznunk kell magunkban, és lesz megoldás.

4-es pont: Lottó

Ha ezt a pontot stimuláljuk, vegyünk lottót is, és képzeljük el, hogy kihúzzák a számainkat.

5-ös pont: Adomány és ösztöndíjak

Képzeljük el azt, hogy egy tehetséges, multilaterális személy vagyunk, akik megérdemlik azt, hogy ösztöndíjhoz jussanak, anyagi segítséget kapjanak.

6-os pont: Részvények, befektetések

Képzeljük el azt, hogy egy sikeres befektetést eszközölünk valamilyen területen, és a pénz többszöröse fog megtérülni.

7-es pont: Fizetésemelés

Csak el kell képzelni, be kell vonzani, hogy magasabb fizetést fogunk kapni a munkahelyünkön.

Szerző: tudasfaja.com

loading...