Kezdőlap AKTUÁLIS Erdély lett a világ legszebb helye! Az alábbi képek bizonyítják miért!

Erdély lett a világ legszebb helye! Az alábbi képek bizonyítják miért!

Erdély a szomszédunkban található, mégis csak nagyon kevés magyar mondhatja el magáról, hogy életében egyszer legalább már járt ott.

Pedig bizony érdemes felírni a bakancslistánkra, ugyanis a világ legszebb helyévé választották meg az ott található számos természeti csodája miatt.

A képen a Bigéri-vízesés látható. A világ egyik legkülönlegesebb vízeséseként tartják számon, még pedig azért, mert a sziklákon lévő mohaszőnyeg szinte beleolvad a vízsugarakba.

A Tordai-hegység szintén Románia egyik természeti csodája. Kb. 2 km hosszan húzódik a 250-300 méter magas sziklafalak között.

A Fogarasi-havasok Erdély egyik vadregényes tája. Hegyi tavak, vízesések, valamint félelmetesen kanyargó szerpentinek fokozzák a táj szépségét.

A Keleti-Kárpátok szurdokvölgye a Békás-szoros, ami 200-300 méter magas és lélegzetelállító látványt nyújt az oda látogatóknak.

A Gyilkos-tó Hargitában található, Erdély egyik legszebb természeti csodája, hanem az egyik leglátogatottabb turistalátványosság is.

A Szent Anna-tó az egyik legkedveltebb úti célok közé tartozik, sokan úgy gondolják, hogy egyszer itt még akár vulkán is kitörhet.

loading...