Kezdőlap AKTUÁLIS Eltemették az X-Faktor énekesét: a búcsúztatóval egy időben elő került egy furcsa...

Eltemették az X-Faktor énekesét: a búcsúztatóval egy időben elő került egy furcsa videó Kristófról! (ITT TEKINTHETED MEG!)

Újfehértó — Kedden, szűk családi körben vettek végső búcsút Petics Kristóftól (†24), aki május 24-én tragikus körülmények között hunyt el.

A 2016-os X-Faktorban feltűnő fiatal énekes holttestére az Újfehértó közepén lévő tóban találtak rá, végső nyugalomra is a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen helyezték.

Családja nem közölt információkat a gyászszertartásról, ám a búcsúztatóval szinte egy időben napvilágot látott egy rejtélyes videó, amelyben Kristóf arról beszél, milyen temetést szeretne.

„Ne hozzatok virágot. Utálom.

Ne hozzatok csokit sem, nem szeretem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek egy kis alkoholt a földre, ahol eltemetnek.

Ne a fűzfára, mert attól kirohad. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetésemen. Mindenki kivétel nélkül igyon abszintot.

B.sszatok be, mint a szemét. A zenekar nem kaphat másik énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzátok.

Mert az úgy menőbb…” – magyarázta Kristóf a videóban, amelyet az acnews.hu mutatott be elsőként.

Forrás

loading...