Kezdőlap AKTUÁLIS Elszólta magát, kitálalt az igazságról Lajcsi!

Elszólta magát, kitálalt az igazságról Lajcsi!

Fontos mondatot fogalmazott meg a barátságról Galambos Lajos, aki a felidézte a letartóztatása körüli napokat a Borsnak.

“Nem anyagi kérdés, hogy kinek milyen a lelke” – mondta a zenész-üzletember, utalva arra, hogy akkor valóban megtudta, ki a barát és ki az, aki csak eljátszotta azt eddig valamiért.

Példaként említette, hogy amikor az összes kocsijukat lefoglalták, felesége próbált olyan ismerősöktől autót kölcsönkérni, akiknek 2-3 darab is állt otthon a garázsban, ám a válasz majd mindenütt elutasító volt. Valahogy mindenhol lemerült az aksi…

Lajcsi azt mondja hatalmas összeg maradt az állítólagos barátoknál.

“Több kintlevőségem volt, és melyek nem voltak éppen abban a pillanatban lepapírozva, azokat a pénzeket soha többé nem láttam. Kiseggeltek a haverok mellőlünk.

A vonat viszont halad tovább, a kutyák pedig ugatnak! Már nincs nálam haverfelvétel, pedig megint lenne rá igény. Most, hogy újra megy a bringa.

Több fellépésem van, mint régen. Újra jól érzem magam a bőrömben, és változatlanul hiszek az igazamban” – mondta el a lapnak Lajcsi, aki zárkózottabb lett ugyan, de annak örül, hogy most már tudja, kik az igaz barátok, akik most is körülötte vannak.

Forrás

loading...