Kezdőlap AKTUÁLIS Elmenekült a balotaszállási kutyakínzó nő, nem mer hazamenni a fenyegetések miatt

Elmenekült a balotaszállási kutyakínzó nő, nem mer hazamenni a fenyegetések miatt

A családnak egy perc nyugta sincs mióta az interneten és a külföldi sajtóban is elterjedt a videó.

 

Mint ismert, a 68 éves balotaszállási nőt gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ugyanis egy videó szerint a nő a kocsi mögé kötve húzta halálba a magatehetetlen ebet, majd a rendőrök érkezése előtt a család többi tagja segítségével eltemették. A kutya mindössze annyival bosszantotta fel a gazdáját, hogy egy korábbi nagy vihar következtében elszakította a láncát és elszökött.

A borzalmas esetnek ráadásul már híre ment a külföldi sajtóban is. Éppen ezért abotrány kirobbanása után a nő gyerekei úgy látták a leghelyesebbnek, ha kicsempészik anyjukat a tanyáról, és elbújtatják, mivel komoly fenyegetések érik őt azóta is, valamint állandó demonstrációk vannak a tett helyszínén – írja a Bors.

Az incidens másnapján az állatvédők már ott is voltak H. Balázsné Magdolna tanyáján, ahol már több ezren fenyegetik az egész családot.

„Az egyik gyermekével élt együtt, de az eset óta nem láttam őket, a fiú is elmenekült, valószínű ő is tart a bosszútól. Nem tudjuk, hol bújtatják őket, senkinek nem mondtak semmit” – mondta a család egyik ismerőse a Borsnak.

„Biztos vagyok benne, hogy nem hozzák haza, de nem is várjuk vissza” – mondta határozottan a férfi.

loading...