Kezdőlap AKTUÁLIS Elkezdték szervezni a rákos kislány temetését, amikor hirtelen felnyitotta a szemét, és...

Elkezdték szervezni a rákos kislány temetését, amikor hirtelen felnyitotta a szemét, és mondott valamit!

Abby Fuco csupán 4 éves volt 2011-ben, amikor a leukémia egyik legsúlyosabb formáját diagnosztizálták nála. Orvosai azt mondták, hogy 4% esélye van a túlélésre. Szülei gondolatban felkészültek a legrosszabbra is, de mindent megtettek azért, hogy a lányuk életét megmentsék.

A következő 4 évben nagyon erős kezeléseket kapott Abby, szinte minden percét különböző kórházakban töltötte.

Átesett csontvelő átültetésen, kapott sugárterápiát, és intenzív kemoterápiát is. Közben pedig annyi súlyos fertőzés támadta meg a szervezetét, hogy nagyon legyengült az immunrendszere. Szülei minden percben ott voltak mellette, hiszen senki sem tudta megjósolni, hogy meddig bírja a szervezete a harcot.

Reménykedtek, és imádkoztak, bíztak benne, hogy Abby le tudja győzni a betegségét. 2013-ban javulások mutatkoztak az eredményekben, a kislány pedig végre olyan teljes életet élhetett, mint a többi gyerek.

Közösségbe járhatott, gondtalanul játszott a barátaival, cserkészkedett. Azonban nem tartott sokáig ez a felhőtlen időszak, hiszen egy év elteltével újra jelentkeztek a tünetek.

Abby nagyon rosszul érezte magát, hónapokig csak az ágyban feküdt erőtlenül, magatehetetlenül.

2015-ben új reményekkel indulva csontvelő átültetésen esett át, de szervezete nem fogadta be az új csontvelőt. Abby 10 éves volt akkor, és az orvosok tanácstalanul álltak az ágya mellett.

A szakemberek azt mondták, hogy a lehető legtöbbet megtették a kislány gyógyulása érdekében. Hazaengedték a kórházból, hogy a hátralevő időt a szerettei körében tölthesse.

A család elkezdte szervezni a temetést, hiszen Abby napokig csak becsukott szemmel feküdt az ágyban, már alig volt eszméleténél. Csak fogták a kislány kezét, és imádkoztak, hogy békében, és szeretetben mehessen át a túlvilágra.

Abby egyszercsak kinyitotta a szemét, és ezt mondta:

“Annyi mindent szeretnék megélni”. És ez a négy szó teljes fordulatot hozott az életében. Ettől a pillanattól kezdve napról-napra egyre jobban kezdett megerősödni.

Pár hét múlva felállt, és egy hónap múlva új erőre kapott, úgy, hogy semmilyen kezelést nem kapott. Abby jelenleg negyedik osztályos, napi két gyógyszert szed, és köszöni szépen, imádja az életet.

loading...