Kezdőlap AKTUÁLIS Elhunyt John Travolta szépséges felesége – Megható szavakkal búcsúzik szerelmétől

Elhunyt John Travolta szépséges felesége – Megható szavakkal búcsúzik szerelmétől

Az egész világot megrázta a hír, miszerint két év gyötrelmes küzdelem után Kelly Prestont legyőzte a gyilkos betegség: John Travolta felesége vasárnap hunyt el mellrákban.

 

57 éves korában életét vesztette Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége. Gyászoló férje a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a szomorú hírt, s mint írta, „Kelly szeretetére és életére mindig emlékezni fogunk”.

Kelly Preston legutóbb Travolta mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben szintén együtt lépett fel férjével.

Három gyerekük született: lányuk, Ella 20, fiuk, Benjamin 9 éves. Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt.
A színész legenda közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, melyben megható szavakkal búcsúzott feleségétől.

„Nehéz szívvel tudatom veletek, hogy az én gyönyörű feleségem, Kelly elvesztette a csatát az emlőrákkal folytatott két éves küzdelmét. Bátor harcot folytatott, sok ember szeretettével és támogatásával. A családom és én örökké hálások leszünk az orvosoknak és ápolóknak az MD Anderson Rákkutató központban, amiért segítettek sok barátja és szeretteivel az oldalán. Kelly szeretni való volt és mindig emlékezni fogok rá. Szánok egy kis időt arra, hogy ott legyek a gyerekeim mellett, akik az édesanyjukat vesztették el, ezért bocsássátok meg nekem, ha egy ideig nem hallotok majd felőlem. De kérlek ne felejtsétek el, hogy érezni fogom következő hetekben és hónapokban a szeretetteket, ahogyan gyógyulunk. Minden szeretetemmel JT ” – írta közösségi oldalán Travolta.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés,

loading...