Kezdőlap AKTUÁLIS Elhunyt a legendás rádiós, egy ország gyászolja őt!

Elhunyt a legendás rádiós, egy ország gyászolja őt!

Hosszú ideje tartó, súlyos betegségben vesztette életét Tony Wyn-Jones, a legendás rádiós.

 

Meghalt Tony Wyn-Jones. A Radio One korábbi dj-je 77 éves korában hunyt el a walesi Neath településen lévő otthonában tegnap, miután hosszú ideje szenvedett súlyos betegségben, amelyet családja a halálát bejelentő közleményben nem nevezett meg – írja a The Sun.

A legendás rádiós 1969 és 1973 között dolgozott a Radio One-nak, később, 2008-2012 között a Neath Porth Talbot Tanácsnak dolgozott.

Tony Wyn-Jonest felesége, Glenys – akivel 53 éve voltak házasok – éa három fia, David, Andy és Jonathan, valamint nyolc unokája és kilenc dédunokája gyászolja.

„Amikor lemezlovas volt, táborokba ment a Rádió 1-nek köszönhetően, és ha tehettem, vele tartottam.Nagyon izgalmas volt, hiszen olyan zenészekkel találkozott, mint Cliff Richard, illetve olyan zenekarokkal, mint a The Fortunes vagy a Badfinger. Bonnie Tyler mondogatta mindig, hogy Tony volt a kedvenc dj-je.

Tony imádta a zenét, és addig zenélt, amíg meg nem betegedett. Mindenki azt mondja, ő volt a valaha élt legjobb dj. Legendának nevezték” – magyarázta a rádiós neje.

loading...