Kezdőlap AKTUÁLIS „Elfáradtam, a csontjaimig hatol a fájdalom” – Nagyon kiakadt Mohamed Fatima, ez...

„Elfáradtam, a csontjaimig hatol a fájdalom” – Nagyon kiakadt Mohamed Fatima, ez történt vele Budapest belvárosában

Nem engedték be Mohamed Fatimát egy budapesti szórakozóhelyre, pedig odabent épp az ő dala szólt.

Facebook oldalán írta meg az esetet a Fekete Vonat egykori énekesnője. Fatima a tegnapi nap éppen a barátaival járta Budapest belvárosát, mikor meghallotta, hogy az egyik dala szól egy Deák téri szórakozóhelyen, de nem engedték be, mikor odament.

A Facebook oldalán leírja, hogy gyermekkora óta mennyi atrocitás és megkülönböztetés érte származása miatt és mennyit küzdött ellene, de mostanra belefáradt.

,,8 évesen a c betű díszelgett a nevem mellett, de akkor azt gondoltam, ez csak adminisztráció” – meséli a magyar és egyiptomi szülők gyermekeként felnőtt énekesnő, aki megkérte, hogy a szórakozóhely se az ő, se egykori zenekara dalait ne játssza a későbbiekben.

“Elfáradtam, a csontjaimig hatol a fájdalom, a folyamatos bizonytalanság. És akkor hogy tervezzek piciket 37 évesen, ha még nekem sincs biztos helyem? 37 év keserű magány”– írta Mohamed Fatima.

Az énekesnőt a Fekete Vonat tagjaként ismerhettük meg a kilencvenes évek végén:

,,Ez az én országom is, az én hazám! Itt vagyok otthon és ezért fáj.-Mesélte a magyar és egyiptomi szülők gyermekeként felnövőt énekesnő” – zárta sorait Fatima, aki 22 éve a dolgozik a magyar zenei életben.

Forrás:blikk.hu

loading...