Kezdőlap AKTUÁLIS Elárulta nagy titkát Tóth Gabi: így dobott le 5 hónap alatt 25...

Elárulta nagy titkát Tóth Gabi: így dobott le 5 hónap alatt 25 kilót!

Elképesztő formában van Tóth GabiA csinos énekesnő és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza decemberben született meg, Gabi azóta pedig 25 kilótól szabadult meg.

 

 

A sztáranyuka most azt is elárulta, minek köszönheti csodás alakját.

Mint kiderült, Gabi nem diétázik, sőt nem is az edzések miatt olvadnak le róla a kilók.

A fogyását a szoptatásnak köszönheti.

„Igen, mennek le a kilók. Semmit nem csinálok. A szoptatás jó hatással volt a kilókra nálam” – írta az Instagram-oldalán Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Látni a “végét” ennek a furcsa, bizonytalan időszaknak… Te mit tanultál belőle? Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol “abbamaradt” az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam. pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat! Mindnyájan sebezhetőek vagyunk! Mindnyájan követünk el hibákat és mindnyájan küzdünk nap mint nap magunkkal, másokkal! Mert nem vagyunk egyedül .. mert valahol mind egy cipőben járunk! Arra kérlek benneteket, hogy soha ne feledjétek el ezt az időszakot! Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok , mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből! Hálás vagyok nektek! Még sok a bizonytalanság de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk! Második hullám??? 😏 bízzunk abban, hogy nem lesz… de bármit is hozzon még ez az év vagy az élet, az biztos, hogy együtt újra képesek leszünk rá! Köszönöm nektek! Azért még fogok dalolászni is ne aggódjatok 🙂 remélem hamarosan élőben is találkozunk valami brutál fesztiválon❤️🙏🏻 💋😊

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

loading...