Kezdőlap AKTUÁLIS Ekkor ér véget az indián nyár, utána jön a nagy lehűlés!

Ekkor ér véget az indián nyár, utána jön a nagy lehűlés!

Kedden a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását követően országszerte sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás A Dunántúlon élénk, északnyugaton erős lehet a délies szél.

A legmelegebb órákban 22-27 fokra számíthatunk, a legmelegebb időre délkeleten számíthatunk.

Nem lesz front térségünkben.

A héten végig kitart a vénasszonyok nyara

Szerdán a Dunántúlt gyenge hidegfront éri el, megnövekszik a felhőzet, kisebb eső, zápor is kialakulhat. Keleten marad a napos idő, csak délután érkezhetnek fátyolfelhők. Itt helyenként a délnyugati, a Dunántúlon az északira-északnyugatira forduló szél élénkülhet meg. Délután 16-26 fokra számíthatunk, nyugaton lesz a leghűvösebb.

Csütörtökön sokfelé párás, ködös reggelre készülhetünk, napközben száraz, többnyire napos időre van kilátás. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. 19 és 25 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken és a hétvégén is kitart a vénasszonyok nyara, 20 fok feletti csúcsértékeket mérhetünk. Reggelente többfelé ködös idővel indulhat a nap, de délutánra mindenütt a napsütés veszi át a főszerepet, inkább csak fátylfelhők lehetnek az égen. A délies szél többfelé feltámadhat.- írja az időkép.

loading...