Kezdőlap EGÉSZSÉG Egyetlen dologra van csak szükséged, hogy búcsút mondj a szemölcsnek!

Egyetlen dologra van csak szükséged, hogy búcsút mondj a szemölcsnek!

Az almaecet képes csodát tenni, ha szemölcsről vagy anyajegyről van szó. Ez sokak számára meglepően hangzik, pedig ez egy természetes csodaszer és nem csak a konyhában!

 

Sokan használják nemcsak főzéshez, de egészségügyi célokra is. A legnagyobb előnye mindenek előtt, hogy olcsó és könnyen beszerezhető.

A szemölcsök és anyajegyek ellen hatékonyan veszi fel a harcot úgy, hogy semmiféle sérülést nem okoz, és későbbi egészségügyi mellékhatása sincs! Olyan különleges savat tartalmaz ugyanis, ami a kötőszövet hibás részén fejti ki jótékony hatását a bőr irritálása nélkül.

Annak ellenére, hogy többen a bio termékekre esküsznek, eláruljuk, a sima, hagyományos ecet is ugyanolyan erővel rendelkezik. Kipróbálása esetén pedig több fogyasztó is belátta, az olcsóbb változata is eltüntette a szemölcsöket.

Kezelés

Naponta 2 alkalommal csepegtessünk a kívánt felületre. Az első használatok után az érintett bőrrész elszíneződhet, de nem kell megijedni, folytassuk a kezelést. Enyhe, szúró érzéssel is járhat az első használat, amitől szintén nem kell tartanunk. Arra viszont mindenképp figyeljünk, hogy a kezelés elkezdése előtt orvos által vizsgáltassuk meg az anyajegyünket vagy szemölcsünket, és csakis előzetes konzultálással kezdjünk bele.

Ha napi rendszerességgel végezzük a kezelést, rövid időn belül látni fogjuk a változást, és idővel azt, hogy a nem kívánt bőrhibák eltünnek.

szerző:tudasfaja.com

 

loading...