Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Egy titkos módszer: ezzel a recepttel 5 nap alatt 2 kilót fogyhatsz!

Egy titkos módszer: ezzel a recepttel 5 nap alatt 2 kilót fogyhatsz!

Karcsúnak lenni manapság nagy divat, de ne csak azért ügyeljünk testsúlyunkra. Egészségünk érdekében is fontos megszabadulni a plusz kilóktól, és a fölösleges méreganyagoktól.

Dr. John Cristopher, a világszerte ismert orvos szerint a petrezselyem az egyik legegészségesebb fűszerünk, és nagyon hasznos lehet a testsúlyunk megfelelő szinten tartásában is. Sajnos egyáltalán nem fogyasztunk elegendő mennyiséget ebből a nagyon egészséges zöld levélből.

Pedig, ha valaki csak egy kicsinyke kerttel, udvarral, terasszal vagy ablakpárkánnyal rendelkezik, már meg tudja termelni a saját maga számára szükséges adagot. A petrezselyem azon túl, hogy nagyon fontosa vesék egészségének megőrzése szempontjából, a fogyókúrában is nagy segítségünkre lehet.

Csupán annyit kell tennünk, hogy kúraszerűen fogyasztjuk a friss zöld levélből készült főzetet.
Segítségével 2 nap alatt akár 5 kg-tól is megszabadulhatunk!

Forraljunk egy kisebb edénybe kb. 250 ml vizet, majd mikor forrni kezd tegyünk bele 5 evőkanál friss petrezselyemzöldet. Vegyük le a tűzről, fedjük le, majd hagyjuk állni húsz percen keresztül. Ezután szűrjük le, és langyosan igyunk meg belőle egy csészényit. Ízesíthetjük egy kevés citromlével, vagy mézzel. A napi maximálisan megengedett mennyiség 1 liter.

A petrezselyemtea segít megszabadulni a szervezetünkben lerakódott fölösleges salakanyagtól, és a plusz kilóktól is. Ezenkívül nagy mennyiségű C-vitaminnal tölti fel a szervezetünk, megszabadít a gyulladásoktól, és erősíti az immunrendszert. Fogyasszuk rendszeresen, hiszen nagyon egészséges!

Szerző: tudasfaja.com

loading...