Kezdőlap AKTUÁLIS Közleményt adtak ki: kamu rendőrrel akarják lejáratni a rendőrséget a Facebookon

Közleményt adtak ki: kamu rendőrrel akarják lejáratni a rendőrséget a Facebookon

Kamu rendőrrel akarják lejáratni a rendőrséget a Facebookon, a hatóság emberei közleményt adtak ki ezzel kapcsolatban.

A következő írás terjed a neten,ami megszeretnénk mutatni nektek!

Íme:

Egy rendőr vallomása!
“Kedves honfitársaim, kedves magyarok!
Tegnap kimertem tenni az internetre egy őszinte posztom, melyben valóban megmertem nevezni a rendszer aljas és emberellenes működését. Írásom végén vállaltam, hogy a rendőrség kötelékéből, mint Rendőr zászlós a mai nappal benyújtom felmondási szándékom. Nos, erre semmi szükség nem volt, ugyanis ma reggel 8.00-ra berendeltek a BRFK épületébe és azonnali hatállyal felmondtak nekem, amit a feletteseim is aláírtak. Így nyomták már a kezembe a felmondási szerződést. Őszinte leszek, valahol azért meglepett a dolog, mert jobb szerettem volna én magam távozni ebből az undort keltő rendszerből.

Azt természetesen mondanom sem kell, hogy a Rendőr főkapitány ellehetetlenítette további munkám az ország bármely pontján mint rendőr.

Tehát búcsút inthetek a hivatásomnak, ami talán nem is baj, csupán mint jelzés érték mondom el ezt is. Ezenkívül bírósági eljárás is kezdetét veszi ellenem amiért állítólag belső titkokat szivárogtattam ki. Ez ma Magyarország. Ez ma a “DEMOKRÁCIA”?! Köszönöm hazám! Köszönöm “kedves kormányom” Köszönöm a kilóra megvett Magyar rendőrségtől is a szíves közreműködést. Ezennel kérem minden honfitársamat, NE hagyja magát, merje vállalni szavait, mert lehet, hogy én egyedül kevés vagyok, de ha összefogunk eltudjuk hozni a megérdemelt változást! Arra kérek minden magyar lelkű honfitársam, ossza meg ezen írásom! Köszönöm! Nevemet ezennel már bátran vállalva. Kollár Attila.”

Minden tiszteletem Kollár Attila!

 

rendőrség közleményt adott ki az „Egy rendőr vallomása! Kedves honfitársaim, kedves magyarok!” című levélre reagálva. A Facebookon is gyorsan terjedő üzenetet a közlemény szerint egy álrendőr írta: a levél ugyanis Kollár Attila névvel zárul, ám ilyen nevű rendőr nem dolgozik náluk, az írás célja pedig csupán az, hogy lejárassa a testületet.

Íme a hatóságok közleménye változatlanul:

„A rendőrséget akarják lejáratni, az állományt demoralizálni egy állítólagos rendőr nevében közzétett levéllel.

„Egy rendőr vallomása! Kedves honfitársaim, kedves magyarok!” címmel terjed az interneten egy állítólagos rendőr levele, amelyben valaki a magyar rendőrséget és az országot becsmérli. Az írás így zárul: „Nevemet ezennel már bátran vállalva. Kollár Attila.”

Ilyen nevű rendőr nem dolgozik, tíz évre visszamenőleg nem is dolgozott a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, sem máshol az országban. Az írás egyértelmű célja, hogy demoralizálja az állományt és lejárassa a testületet.”

 

 

loading...