Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy orvos receptje: a tinktúra, ami 1 perc alatt megakadályozza a szívrohamot!

Egy orvos receptje: a tinktúra, ami 1 perc alatt megakadályozza a szívrohamot!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a szívrohamot egy egyszerű, de hatásos élelmiszerrel meg lehet állítani 1 perc alatt. Ha él az otthonunkban szívrohamra hajlamos ember, mindig tartsunk kéznél chili paprikát.

 

 

 

Dr Richard Schulz ismerte fel ennek a a növénynek a gyógyító erejét, amelynek jótékony hatásairól a mai napig keveset tudnak az emberek. Dr Christopher 35 éves pályafutása alatt folyamatosan alkalmazta betegeinél a chilit, így betegei mindvégig elkerülték a szívrohamot. Az ő terápiájának a lényege az volt, hogy pohár vízbe egy teáskanál chlit rakott, és amíg még a beteg eszméleténél volt, megitatta velük.

A chilit, más néven Cayenne borsot a népi gyógyászatban már hosszú évszázadok óta ismerik. Abban az esetben, ha szívrohamos ember van mellettünk, egy teáskanálnyi chilit egy pohár vízzel el kell keverni és amíg még eszméleténél van a beteg meg kell itatni vele. Ezzel az egyszerű, de annál hatásosabb módszerrel 1 perc alatt megmenthetjük valaki más életét.

A Cayenne bors növeli a pulzusszámot és ezáltal fokozza a vér áramlását a test minden részében, így kiegyensúlyozza a szabálytalan vérkeringést, vagyis életet ment a szívrohammal szemben. Többen vérzéscsillapítóként is alkalmazzák mivel megállítja a vérzést és gyógyítja a sebet.

Dr Schulz az alábbi tinktúra receptre esküszik:

A tinktúra receptje a leggyorsabb sürgősségi megoldásként szolgál szívroham esetében.

Hozzávalók:

  • Cayenne bors
  • 1-3 friss chili paprika
  • 50% alkohol (ha nem szeretnénk alkoholt használni alkalmazhatunk almaecetet)
  • 1 zárható literes üveg

IMG_6907-520x245

Elkészítése:

Az üveg 1/4-ét töltsük meg chilivel és öntsünk rá annyi alkoholt, hogy azt elfedje. Alaposan kavarjuk össze a keveréket, zárjuk le az üveget és naponta többször rázzuk össze. Két hét lejárta után szűrjük le a keveréket és a legjobb cél elérése érdekében öntsük át egy sötét üvegbe. A legerősebb tinktúrát akkor kaphatjuk, ha kb 3 hónapig érleljük azt. Nagyon sokáig eláll ha megfelelően tároljuk.

Dr. Schulz adagolási javaslata: 

Adj 5-10 csepp tinktúrát a szívrohamos vagy stroke-os betegnek. 5 perc után adj újabb 5-10 cseppet. Ismételd addig a kezelést, amíg a beteg állapota javulni nem kezd.

Ha a beteg eszméletlen 1-3 cseppet tegyél a nyelve alá. 5 perc múlva újabb 1-3 csepp jön. Ismételd addig, amíg a beteg állapota javulni nem kezd.

Szerző:tudasfaja.com

loading...