Kezdőlap AKTUÁLIS Egy ország utálta meg az Exatlon Dorciját: ezt tette valójában versenytársával, Bogival!

Egy ország utálta meg az Exatlon Dorciját: ezt tette valójában versenytársával, Bogival!

Kapott hideget és meleget, de főképp hideget őszinte nyilatkozata után Pap Dorka, aki bevallotta: Besenyei Boglárka nélkül képzeli el a csapat jövőjét.

 

Nem feltétlenül szimpatizáltak a z Exatlon nézői Pap Dorci véleményével! A minap igazi lavinát indított el a fiatal kihívó nyilatkozata, aki arról beszélt, Besenyei Boglárka nélkül képzeli el a csapata jövőjét, és nem érti, miért nem veszik észre mások a lány viselkedését, aki egyenesen bomlasztja a közösségüket.

A tegnapi nap folyamán végül a kihívók csapata elveszítette a mérkőzést és ők kényszerültek párbajra küldeni 2 női versenyzőjüket.

A legrosszabb statisztikájú Viki mellé csapattársa és barátnője, Dorci végül Bogit jelölte meg (kizárásos alapon), amiből végül Viki került ki győztesen.

A párbaj végig feszült tempóban zajlott, míg a két fiú, Adu és Dave csendben nézték végig a lányok csatáját, addig Dorci folyamatosan biztatta Vikit, segítette őt a csata során.

Az Exatlon oldalán nagyon sok negatív komment érkezett Dorci viselkedésével kapcsolatban, ami alapján talán kijelenthető, hogy egy ország utálatát váltotta ki ezzel a játék 18 éves női versenyzője.

Sokan úgy vélik, Bogi nagyobb eséllyel indult volna a győzelemre, ha napokon és heteken keresztül nem éri saját csapatán belül ekkora lelki bántalmazás és kiközösítés. Bogi lelkileg fáradt el és mindez kihatással volt fizikai teljesítményére. Az erkölcsi győzelmet viszont mindenki Boginak ítéli meg.

loading...