Kezdőlap AKTUÁLIS Egy kisfiú fájdalomcsillapítót lop a gyógyszertárból beteg édesanyjának, de nyakon csípik. Ami...

Egy kisfiú fájdalomcsillapítót lop a gyógyszertárból beteg édesanyjának, de nyakon csípik. Ami 30 évvel később történt mindenkit megdöbbentett!

A legnagyobb forgatókönyvíró az élet. Sokszor tőlünk függetlenül történő események vannak befolyással hétköznapjainkra, de mindegy, hogy mi történik, próbáljunk meg szeretettel viszonyulni a megváltozott helyzethez, emberekhez, mert ez a kulcsa annak, hogy a nehéz, embert próbáló időszakokat is sikeresen túléljük.

Az alábbi videóból egy szívszorító emberi történet bontakozik ki.

Egy kisfiú fájdalomcsillapítót lop a gyógyszertárból beteg édesanyjának, de nyakon csípik. Az egész jelenetnek szemtanúja volt egy kifőzde tulajdonosa is, akinek megesett a szíve a gyereken, így kifizette a gyógyszert, és még meleg ételt is küldött a fiú anyjának. Harminc év elteltével a kifőzde tulajdonosa rosszul lett, kórházba került. Mikor a lánya meglátta, hogy mennyibe kerül a kórházi kezelés, ki kellett tennie az étteremre az ELADÓ táblát. Azonban ekkor óriási segítség érkezett: az orvos, aki kezelte az idős férfit, az a kisfiú volt, aki gyógyszert lopott édesanyjának, amit a kifőzdés bácsi kifizetett neki. Természetesen minden költséget állt, egy vasat sem vett el a bácsi lányától, a számlára is azt írta, hogy azt már 30 évvel ezelőtt rendezték.

Legyünk mindig segítőkészek, mert sosem tudni, hogy mikor térül meg a jóságunk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...