Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy hétig ezzel az avokádós kencével kenegette az arcát, a 7. nap...

Egy hétig ezzel az avokádós kencével kenegette az arcát, a 7. nap után minden ránca eltűnt!

Kevés olyan ember van, aki az élet természetes folyamatát, az öregedést, képes szorongás nélkül elfogadni. A legtöbb nő harminc éves kora után hihetetlen szomorúsággal nyugtázza, hogy bizony megjelentek az első ráncai. Próbáljuk meg elfogadni, hiszen az élet természetes tartozéka minden egyes ránc. Ápoljuk, és kenegessük őket az alábbi természetes keverékkel, mely segítségünkre lesz ráncaink elhalványításában.

Ne költsünk drága pénzeket agyonreklámozott kozmetikumokért, keverjük ki otthon, a saját, természetes alapanyagokat tartalmazó ránctalanítónkat. Az alábbi keverék csökkenti a ráncok kialakulásának esélyét, lassítja az öregedés folyamatát, hidratálja a bőrt, és ráadásul nem tartalmaz toxikus anyagokat sem. Próbáljuk ki, bármilyen bőrtípusra ajánlott.

Egy hét használat után már látni fogjuk az eredményt.

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál vazelin
  • 1 tojás sárgája
  • 1 teáskanál méz
  • 1 evőkanál mandula vagy olívaolaj
  • 1 érett avokádó

Elkészítés:

Olvasszuk fel a vazelint vízgőz felett, majd adjuk hozzá a tojássárgát, mézet és az olajat. Ezután keverjük bele az előzőleg villával pépesre tőrt avokádót. Hagyjuk állni 5 percig, majd kenjük fel az előzőleg megmosott, és megszárított arcunkra.

Gyengéden masszírozzuk bele a bőrünkbe, és hagyjuk állni egy fél órán keresztül. Ezután töröljük le egy ásványvízbe mártott vattakoronggal.

Forrás

loading...