Kezdőlap AKTUÁLIS Egy anyuka figyelmeztetése a gyerek fürdőnadrágok veszélyéről

Egy anyuka figyelmeztetése a gyerek fürdőnadrágok veszélyéről

MEGOSZTÁS

A nyár szinte mindenki számára a napsütés, a meleg és a fürdőzés szinonimája. Fürdőruhák, fürdőkendők, papucsok és strandtörülközők vesznek körbe minket ilyenkor, mondhatni a legnagyobb örömünkre. Sajnos ez a pozitívum egy 5 éves kisfiú, Jack Collins számára negatívumba fordult át, amikor családi nyaralásukat élvezte volna Spanyolországban.

Mint kiderült a fürdőnadrág bélése egy nagyon veszélyes elem lehet. A pórul járt Jack édesanyja, Laura bizonyára nem is gondolta, volna, hogy a ruhadarab ezen része ilyen nagy galibát fog nekik okozni egy ártatlan fürdőzés alatt. Teljesen le volt döbbenve, amikor éppen vette le fiáról a nadrágot és meghallotta, hogy üvölt és fájdalmában rángatózik.

Mi a teendő, ha ilyen helyzetbe kerül az ember?

Ekkor vette észre, hogy  fürdőruha belső hálós részébe van szorulva a kisfiú pénisze. Ez valószínűleg a fürdőzés, lubickolás közben történt. Megpróbálta kiszabadítani, de ez csak fokozta Jack fájdalmait.

A helyzet kezdett egyre komolyabbá válni. Laura lement a szálloda recepciójára, ahol azt tanácsolták, hogy vigye el a fiát a kórházba. Ott helyi érzéstelenítést adtak a gyermeknek, hogy fájdalommentesen le tudják róla szedni a hálót, közben fontos volt, hogy ügyeljenek rá, hogy a nemi szervek se sérüljenek, mert akár súlyos következményekkel is járhatott volna.

Hogyan lehet veszélyes egy ilyen fürdőnadrág?

Valójában nem ez volt az első ilyen jellegű probléma, amit egy fürdőnadrág hálós belső része okozott. Laurának azt javasolták, hogy mindig adjon a gyermekére egy alsónadrágot is, a fürdőnadrág alá, hogy megelőzhesse a bajt.

A legtöbb fürdőnadrágnak hálós bélése van, abból a célból, hogy a nemi szerveket helyben tudja tartani, azonban ha a nadrág nem túl jó minőségű vagy kopott, akkor a háló, Jack esetéhez hasonló gondot képes okozni.

A Tesco, amely gyártja és forgalmazza a terméket bocsánatot kért az incidens miatt, amelyet a veszélyessé vált ruhadarab okozott.

Az ilyen jellegű balesetek elkerülése érdekében tanácsos rendszeresen új darabot vásárolni, amelynek ép a halója, mindig adni a gyermekre alsónadrágot alá vagy alapból olyan úszónadrágot venni, amely kissé passzosabb és nincsen benne háló.

tudasfaja.com

loading...