Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy 21 éves lány leplezetlenül megosztja terhessége tapasztalatait a nagyvilággal. A kommenteket...

Egy 21 éves lány leplezetlenül megosztja terhessége tapasztalatait a nagyvilággal. A kommenteket már nem bírta elviselni.

Amikor a 21 éves Raye Lee megtudta, hogy a fia császármetszéssel fog a világra jönni, nem gondolta, hogy milyen nehéz lesz. Mindig azt hallotta, hogy könnyen megy az egész procedúra.

Azért, hogy tisztába tegye a képet ezzel kapcsolatban, egy a műtéti hegekről készült fényképekkel tűzdelt megjegyzést közölt a Facebookon.

297e7ca127d2eef674c119331fe30dff

„Figyelem! Hosszú, drámai bejelentés következik:

Ó, a császármetszés? Nos, bizonyára tök jó dolog fájdalommentesen szülni, ugye?

Hát persze! A sürgősségi császármetszésem teljesen kényelmes volt. Kényelmes volt 38 órával előbb bemenni a kórházba, mert az összehúzódásaim nagymértékben veszélyeztették a babám szívét.
Az elején azt mondták nekem a monitoron látott felvételek alapján, hogy minden bizonnyal nem lesz szükség császármetszésre, és rendben megszülhetem a fiamat, és erre jött a végén a sokk, hogy a babám élete érdekében kizárólag a császármetszés jöhet szóba. Persze ebbe semmi beleszólásom nem lehetett, mert csak egy választási lehetőségem volt az érdekében. Ja, meg, hogy a műtét maga teljesen egyszerű lesz, semmi baj nem lesz.

Nos, NEM. Ez minden csak szarkazmus!
Ez volt a legfájdalmasabb dolog, amit életemben tapasztaltam.

Most ott tátong a derekamon egy hatalmas vágás, bizonyítékául annak, hogy egy testet eltávolítottak belőlem. Elég sokkoló volt, hogy az 5 centis vágáson kitépik belőlem a sikoltó gyermeket, eltekintve attól, hogy a vágással zsír-, és izomszövetek is szerte széjjel szakadtak. Nos, én teljesen máshogy képzeltem el, hogy a fiam megszületik. Ez egyáltalán nem volt örömteli. Még mindig nem az.

A hasizmaidat ugye mindenre használod. Még felülni sem tudtam. Az orvostól, hiába kértem, hogy varrjon, gyógyítson, csináljon valamit, semmit nem tudott tenni, mert mint mondta, a szervezetnek magának kell gyógyítania önmagát. Amikor a nővér mondta, hogy próbáljak felkelni az ágyból, próbáltam. Próbáltam és felszakadt a varratom és hatalmas fájdalom hasított belém. Össze kellet varrni engem ismét.
Aki arról beszél, hogy a könnyebb utat választja, annak üzenem, hogy [email protected] meg, mi ebben a könnyű út?

Nézd meg hogy jártam!

A legerősebb nő vagyok, ezt már tudom. Nem csak magamért mondom, hanem a gyönyörű fiam miatt is. Meg kell hogy mondjam, minden nap végigmennék ezen az egészen, hiszen tudom, hogy láthatom a gyermekem csodálatos mosolyát.”

Az éles szavaival, Raye pontosan leírta a tapasztalatait a császármetszésről.

Forrás: harmonikum.com

loading...