Kezdőlap AKTUÁLIS Eddig tart a vénasszonyok nyara! Elmondták, hogy meddig tart még a jó...

Eddig tart a vénasszonyok nyara! Elmondták, hogy meddig tart még a jó idő

Döbbenet!

Szombaton derült, csapadékmentes idő lesz. A ködfoltok még reggel gyorsan feloszlanak. A Dunántúlon délire fordul a szél, másutt gyenge, változó irányú lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között valószínű, csak néhol lehet ennél hűvösebb az idő. Késő este 10, 15 fok várható.

Vasárnap éjszaka többfelé köd képződik, amelynek egy része tartósabban megmaradhat, a köd feloszlását követően derült, napos idő lesz. Csapadék nem várható, néhol ködszitálás előfordulhat. A délnyugati szél többnyire mérsékelt marad, csak északkeleten élénkül meg helyenként. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 11 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 20 és 24 fok között valószínű, a tartósabban ködös területeken néhány fokkal ez alatt marad.

Hétfőn az éjszaka képződő köd napközben feloszlik, miközben észak felől erősen megnövekszik a felhőzet. Elsősorban az északi megyékben helyenként már eső, záporeső is előfordulhat. Megélénkül, néhol megerősödik az északira, északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 11 között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 22 fok között alakul, az alacsonyabb értékek északon, északnyugaton, a magasabbak délkeleten várhatóak.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Az északi, északnyugati szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű, délen lehet a melegebb.

Szerdán északon felszakadozik a felhőzet, délen napközben még erősen felhős marad az ég. Északon megszűnik a csapadék, délen eső, zápor is valószínű. Az északi, északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de az északkeleti szélvédett, derült tájakon gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Csütörtökön délen, délkeleten több lesz a felhő, északabbra a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Délen, délkeleten néhol kisebb eső előfordulhat, északabbra csapadék nem valószínű. Az északi, majd a déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű, de a szélvédett fagyzugokban hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.

loading...