Kezdőlap EGÉSZSÉG Dörzsöld a fájós testrészbe ezt a házi magnézium krémet, 1 órán belül...

Dörzsöld a fájós testrészbe ezt a házi magnézium krémet, 1 órán belül megszűnik a fájdalom!

Izomfájdalommal, ízületi gyulladással és egyéb problémákkal manapság egyre több ember küzd, sajnos már az egyre fiatalabb korosztályt is érinti a probléma.

A magnézium és a magnézium tartalmú krémek és tabletták már évek óta köztudottan képesek enyhíteni a fájdalmakat és rövid időn belül orvosolják is azokat. Az alábbi házi készítésű magnézium krém egy nagyon erős bedörzsölőként hat, akár már 1 órán belül képes megszüntetni a legkínzóbb fájdalmat. Bátran alkalmazhatjuk zúzódásokra, izomgörcsökre, izomfájdalmakra, derék és gerinc problémákra, a nap bármely szakaszában.

Hozzávalók:

  • 1,5 evőkanál magnézium olaj
  • fél evőkanál sztearinsav
  • 1,5 evőkanál Shea vaj
  • 3 evőkanál szárított árnika és fekete nadálytő
  • 4 dl olívaolaj
  • 1,5 dl aloe vera gél
  • fél evőkanál méhviasz

Elkészítés:

Keverjük össze a szárított árnika és a nadálytövet az olívaolajjal és adjunk hozzá egy nagyon kevés vizet. Tegyük fel kissé melegedni ezt az egészet, de vigyázzunk ne égjen oda és ne forrázzuk fel. Adjuk hozzá a sztearinsavat és a méhviaszt, miután a keverékünk egy kissé hűl. Folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá a shea vajat, addig kavargassuk, amíg el nem olvad. Ha szükséges, pici vízzel hígíthatjuk. Kissé fel is melegíthetjük, ha szükséges, de ismét vigyázzunk, hogy ne melegedjen túl. Végül a hiányzó hozzávalókat is keverjük el benne, ha még langyos a masszánk, akkor hagyjuk kihűlni, 3-5 órán át pihentessük az egészet.

Alkalmazás:

Dörzsöljünk egy kevés krémet a fájdalmas testrészbe és alaposan masszírozzuk be. Várjunk vele 1 órát és ha a fájdalom mégsem enyhül, megismételhetjük a folyamatot.

Szerző: tudasfaja.com

 

 

loading...