Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes titkot árult el Gáspár Zsolti Demcsák Zsuzsáék kapcsolatáról!

Döbbenetes titkot árult el Gáspár Zsolti Demcsák Zsuzsáék kapcsolatáról!

Gáspár Zsolti nagyon szimpatizált Demcsák Zsuzsa indiai férjével – még lányáról is mutatott neki képet, akinek mellesleg tetszett Zsolti lánya. Elmesélte a történetet:

„Krishan indiai stábtag volt a forgatások alatt, és az első pillanattól jóba lettünk. Rögtön kiszúrtam, hogy nem csak jóképű és tanult, de igazi jó ember is. Pont olyan, amilyen úriembert a nagylányomnak, Gabicának szánnék. A telefonján mutattam is neki képet a lányomról a közösségi oldaláról, és nagyon tetszett neki Gabica.”

Majd mesélt arról is, mennyire örült Zsuzsának és Krishannak: „Láttam, hogy egyre többet beszélgetnek, és akkor már éreztem, hogy itt valami komoly dolog alakul. A közel kéthetes forgatási leállás alatt bőven volt idejük megismerni egymást, és akkor már egy szobából is jöttek ki, Zsuzsa ujján pedig gyűrű ragyogott. 

Kérdeztem is róla, de csak nevetett, és annyit mondott: ismerem a férfit, akitől kapta az ékszert. Bevallom őszintén, na­gyon boldog voltam. Igaz, Kri­shan nem lett a Gáspár család tagja, de a lehető legjobb helyen van Zsuzsa mellett. Egyet bánok csak, hogy nem én adhattam össze őket. Egész biztos nagyobb ceremóniát csapok, mint Kandász Andi.”

(Ripost)

loading...