Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes fordulat! Koholák Alexa szőke nővel osztozik férjén, aki már a férfi...

Döbbenetes fordulat! Koholák Alexa szőke nővel osztozik férjén, aki már a férfi vezetéknevét is használja!

Az Éjjel nappal Budapestből megismert és most jelenleg a Csak show és más semmi csinos versenyzője körül ismét forog a média: mint kiderült, édes hármasban él egy csinos szőke nővel és férjével, aki már férje vezetéknevét is viseli. – írja mindezt a ripost.hu.

Káprázatos és vakmerő kötéltánccal varázsolta el a Csak show és más semmi nézőit a legutóbbi adásban Alexa, akinek férje, Farkas Balázs spirituális tanácsadó egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy a TV2 stúdiójában, élő adásban szurkoljon ifjú nejének, egy feltűnően csinos, szőke nő társaságában…

– Ő több mint a barátnőm, sőt úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt a legjobb önkéntesünk.

Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman, együtt élünk

– mesélte a Borsnak Alexa, aki tévés szerepléseivel párhuzamban szellemi tanácsadóvá nőtte ki magát.

– Rengeteget tanultam, és most már én is tanácsadó vagyok. Persze a mai napig tanulok, ez egy véget nem érő folyamat. Spirituális úton nyújtunk segítséget az embereknek – árulta el.

– A férjemhez, Balázshoz na­gyon sokan, ismert emberek, politikusok is járnak konzultációra, és nagyon komoly segítséget kérnek tőle, de a nevek titkosan vannak kezelve, természetesen nem árulhatom el, hogy kikről van szó – tette hozzá a fekete szépség..

Alexa szerint az élet mindig is Balázs feleségének szerepére készítette őt, amibe az anya­ság, mint olyan, nem tartozik bele.

– Annyi dolgunk van itt a központnál, és annyi emberen segítünk, hogy úgy érzem, nekem nem feladatom, hogy gyereket szüljek – zárta rövidre a témát a bájos versenyző, aki a műsor után rohant is családtagjaihoz, férjéhez és a csinos, szőke nőhöz, aki – ahogy azt a Bors kiszúrta – nemrégiben nevet változtatott a legnagyobb közösségi oldalon, és mára Alexához hasonlóan, ő is a Farkas vezetéknevet használja.

loading...