Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes felvételek a kis Zentéről: Nézd, mit tud már az SMA-s kisfiú!...

Döbbenetes felvételek a kis Zentéről: Nézd, mit tud már az SMA-s kisfiú! <3

Zente szülei videón osztották meg örömüket az emberekkel.

 

Egy egész ország fogott össze tavaly a gerincvelői izomsorvadással született kisfiú gyógyulásáért: az emberek rekordidő alatt gyűjtöttek össze 700 millió forintot arra a gyógyszerre, ami javíthat Zente állapotán. Fejlődéséről a szülei a Facebookon számolnak be rendszeresen: most újabb örömhíreket osztottak meg a követőikkel.

„Lám, van értelme a sok-sok minden napos fejlesztésnek! Apa 3 hét után hazajött és ezt az ajándékot kapta Zentitől! Én éppen bent takarítottam, amikor Ati kiáltott, hogy Zente áll! Egy csúszás után legnagyobb meglepetésünkre állva ügyesen tartotta magát. Annyira váratlanul ért minket! A videón már a második próbálkozás latható, de azért itt is nagyon ügyes! A vége felé látszik ahogy egyik lábáról a másikra helyezi át a súlyát!” – írja az édesanya a bejegyzésében. 

Ez pedig egy videó, amin az látszik, ahogy Zente térdel:

 

„Vannak néha még negatív hangok, pl. a minap jött egy olyan hozzászólás, hogy ennyi pénzből már repülnie kéne!” – írja az édesanyi. „Ezen azért jót nevettem. Primitivitás a köbön. Ha azt szerettem volna, hogy repüljön, akkor talán egy ismert energiaital is elég lett volna hozzá! (Na, jó ez persze, csak vicc!) Én mindenesetre már most repdesek a boldogságtól, pedig még hosszú az út! Örüljetek hát velünk!”

 

loading...