Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes felvétel: így rugdosta össze a borsodi kórház betegszállítója a magatehetetlen beteget!

Döbbenetes felvétel: így rugdosta össze a borsodi kórház betegszállítója a magatehetetlen beteget!

Döbbenetes videófelvétel látott napvilágot: titokban vette videóra mobiltelefonnal valaki, ahogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán egy betegkísérő összerugdos egy magatehetetlen beteget.

A videót az Index egyik olvasója küldte be. az látszik rajta, ahogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán egy kerekesszékével felborult beteg fölé hajol a fehér ruhás betegkísérő. Először a beteg feje körül kotorászik, majd lopva körülnéz, hogy látja-e valaki, és aztán többször belerúg a magatehetetlen betegbe. Azt a brutális beteghordó nem tudhatta, hogy valaki az emeletről egy mobiltelefonnal felvette a történteket:

Brutális tette után felállította a kerekesszékes embert, és eltolta. A portál úgy tudja, a felvétel akkor készült, mikor a beteget a sürgősségiről a detoxikálóba vitték.

A kórház a portál kérdésére azt válaszolta, hogy amint értesültek az esetről, elindult a belső vizsgálat, az érintett dolgozót pedig azonnali hatállyal elbocsátották és megtették a megfelelő jogi lépéseket. – olvasható mindez a blikk.hu-n.

loading...