Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet mit tett Aradszky özvegye, ő maga sem gondolta volna!

Döbbenet mit tett Aradszky özvegye, ő maga sem gondolta volna!

Ez már a második nyár, amit a 2017 októberében 82 éves kora ellenére is teljesen váratlanul elhunyt Aradszky László nélkül tölt felesége.

Éva tavaly még úgy gondolta, hogy kihasználatlanság miatt eladja imádott nyaralójukat Balatonfűzfőn, hiszen senki nem ment oda szívesen a legendás énekes nélkül. Idén azonban már más a helyzet.

– Az első nyár borzalmas volt Laci nélkül, talán kétszer jutottam le a nyaralónkba a családommal – mesélte az özvegy, akit a Kiskegyed éppen az üdülőjükben ért utol. – Pedig évtizedek óta minden évben tavasztól őszig leköltöztünk a férjemmel Balatonfűzfőre, és ő innen járt fellépésekre is. Ám az idén már egy kicsit enyhült a fájdalmam, visszajött az életkedvem és már sírás nélkül tudok Lacira gondolni. De egyedül még mindig képtelen lennék itt tölteni egy éjszakát is.

Családdal, baráti társasággal idén már sokkal többet voltam a nyári lakunkban, mint tavaly. Volt pár barátnőm is velem, de menyem szüleivel és a legkisebb unokámmal, a kilencéves Olíviával is nagyon élveztem az itt töltött időt. Sokat fürödtünk, játszottunk, ezek a dolgok enyhítik a lelki fájdalmamat.

De persze nem telik el úgy egy nap sem, hogy ne jutna eszembe a papa, akit gyakran emlegetnek a gyerekek is. Persze nincs annyira kihasználva a nyaraló, mint amikor Laci élt, de azért lejönnek a fiamék is a most már úgy gondolom, hogy nem adom el. Mert a szívem úgysem bírná elengedni…

Forrás

loading...