Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet milyen időjárásunk lesz egészen novemberig!

Döbbenet milyen időjárásunk lesz egészen novemberig!

Bár mindenki élvezi a nyugodt, meleg őszi időt, egy hátsó gondolat mindig itt motoszkál az ember fejében, hogy vajon meddig tarthat még ez?

Nos, aki nem szereti a reggeli csípős fagyokat, megnyugodhat, sokáig. Az Időkép előrejelzése szerint még jó 10 napig 20 fok felett lesznek a napi maximumok.

Bár a jövő hét közepétől csapadékosabb lesz az időjárás, fázni nagyon nem fogunk. Sőt, november közepéig 10 fok feletti maximumokat jósolnak. Jól hangzik, nem?

S, hogy mi lesz hétvégéig? Szuper idő! Csütörtökön is sok napsütésre, időnként kissé felhős, csapadékmentes időre számíthatunk.

Reggel elsősorban nyugaton és északkeleten képződhetnek pára- és ködfoltok. A keleti, délkeleti szél főként a Dunántúlon élénkülhet meg. Délután 21-26 fok valószínű – írja az Időkép. Pénteken is folytatódik a napos, meleg idő.

Eleinte néhol északon és a Dunántúlon várható párásság, köd. Északnyugaton továbbra is élénk lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Délután 22-25 fokos maximumokra van kilátás.

A hétvége is kiránduláshoz ideális, napos, száraz időt ígér. 20-25 fok közötti hőmérsékleti értékeket mérhetünk.

A délkeleti szél továbbra is főként a Dunántúlon élénkülhet meg. Jelentősebb időjárás-változás a jövő hét elején sem várható.

Forrás

loading...