Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: ő volt az EGÉR az Álarcos énekesben

Döbbenet a stúdióban: ő volt az EGÉR az Álarcos énekesben

Nehezen tudta titkolni Feke Pál, hogy ő az Álarcos énekes Egere, s bár szinte senkinek nem mondta el, hogy részt vesz az RTL Klub showműsorában, barátai, kollégái hamar rájöttek, hogy kit látnak a színpadon.

 

Elárulta, figura adott neki ötletet ahhoz, hogyan változtassa meg hangját: magasabban énekelt, mint az tőle megszokott, így sikerült még a nyomozókat is kezdetben megtévesztenie, de aztán mégis leleplezték.

– Rengeteg üzenetet kaptam adásról adásra, hogy valljak színt, én vagyok az Egér. Leginkább a kollégák írtak, akik a járásom és a hangom alapján sejteni vélték, én vagyok a maszk mögött, pedig igyekeztem, hogy ne bukjak le. Természetesen mondtam: azt sem tudom, miről van szó – folytatta a színész, akinek hároméves kislánya, Mimi is rájött, hogy ki rejtőzik a maszk alatt.– Mutogattam neki a maszkokat, de valamiért mindig az Egeret akarta nézni. Egyszer meg is kérdeztem tőle, hogy szerinte ki van alatta, és legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy apa.

Bár a verseny véget ért Feke számára, a műsor még nem, ugyanis jövő héten ő lesz a vendég Nyomozó.

– Nagy megtiszteltetés, hogy Feke Pálként térek vissza. Készültem tippekkel és nem titkolt cél, hogy valakit én is szívesen lelepleznék. A Nyomozókkal bírjuk egymást és azt elárulhatom, hogy bőven fogjuk egymást ugratni, heccelni.

Íme a gyönyörű produkció:

loading...