Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Tigris jelmeze az...

Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Tigris jelmeze az Álarcos énekesben

Nagy kalandra vállalkozott Eszenyi Enikő, aki Tigrisként tűnt fel az Álarcos énekes színpadán.

 

A műsor második adásánál jártunk ma este, ahol a négy zsűrinek, Csobot AdélnakHargitai BeánakSebestyén Balázsnak és a koronavírus miatt karanténban lévő Gáspár Laci helyett Nagy Ervinnek kellett újabb nyomok alapján megfejteniük, hogy kiket rejtenek a maszkok. Most a Tigris, a Maki, a Banán, a Dínó, az Elefánt, a Béka és a Baba küzdöttek megy egymással.

 

A színésznő a nyomaiban beszélt arról, hogy balettművésznek készült kistigris korában, kifinomult lélek és ők, tigrisek nem szeretik, ha rosszakat írnak róluk, mint a Dzsungel könyve fősőséről, Sir Kánról is tették.
Kiváló színművészként pontosan tudta, hogyan alakítson „mást” a színpadon, ráadásul az egykori direktornak könnyű volt a helyzete, hiszen egy hatalmas jelmez mögé bújva vezethette félre a nyomozókat, akik az utolsó pillanatban sem gyanakodtak rá. Eszenyi a Banánnal párbajozott, s végül a nyomozók úgy döntöttek, neki kell levennie a maszkot és búcsúznia a műsortól.

Végül a nyomozók és a közönség szavazati alapján a Tigris nem jutott tovább, akinek jelmeze alatt Eszenyi Enikő lapult.

A maszk levétele előtt egyébként Sebestyén Balázson kívül a nyomozók Ónodi Eszterre tippeltek, ő Trokán Nórára gondolt.Íme Eszenyi Enikő produkciója:

 

 

Nem meglepő, hogy nehéz tippelni, kiket rejtenek a maszkok, hiszen nagyon színes eddig az Álarcos énekes idei szériája. Ugyanis leleplezettek között volt már zenész, életmód-tanácsadó és elismert színész is. A nyomozók döntése alapján ugyanis az első műsorban Fluor Tominak (33) kellett lelepleznie magát, majd Béres Alexandra (44) következett, most pedig Eszenyi Enikő.

loading...