Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Cica jelmeze az...

Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Cica jelmeze az Álarcos énekesben

Nagy kalandra vállalkozott Béres Alexandra, aki Cicaként tűnt fel az Álarcos énekes színpadán.

 

A sportoló eddig nem vállalt ilyen megkereséseket, ám érezte, itt az alkalom, hogy kilépjen a komfortzónájából, s teljesen új terepen próbálja ki magát.– Először csak a férjemet avattam be a titokba, hogy részt veszek a műsorban, majd később a húgomat is, mert sokszor ő segített a gyerekekre vigyázni, amíg én próbáltam – kezdte lapunknak Alexandra, aki másodikként lepleződött le az RTL Klub show-műsorában.A sportoló lányai, Panna (10) és Flóra (5) előtt is titok volt, hogy miben is szerepel az anyukájuk, aki mindig frappáns választ adott arra, mit csinál, amikor elmegy dolgozni.

– A lányok számára vasárnap este derült ki, hogy én vagyok a Cica, és teljesen ledöbbentek. Imádják a műsort, így jópofa volt együtt nézni az adást, a végét pedig különösen – folytatta nevetve Alexandra.

– A lányoknak amúgy mindig azt mondtam, hogy dolgozni megyek, és ha konkrétan rákérdeztek, hogy mit csinálok munkaként, akkor azt mondtam, interjút adok. Egyszer előfordult, hogy az egyik kislányomra nem volt, aki vigyázzon, így el kellett velem jönnie egy ruhapróbára. A produkció munkatársai vigyáztak rá addig kint, amíg én „interjút” adtam, így nem derült ki, hogy pontosan mi zajlik.
Alexandra nem csalódott, amiért a második adásban kiesett, így is hálás a lehetőségért, s ahogyan ő fogalmazott, nagyon sokat fejlődött.

– Az énektanárok, miután meghallgattak, mondták, hogy nem reménytelen a helyzet, fogunk tudni együtt dolgozni, az is kiderült, hogy vannak mélységek és magasságok is hangomban, sokat fejlődtem, de mivel alapvetően halkan beszélek, ezért először kiabálni kellett megtanulnom.

Béres Alexandra nagyon élvezte a show-t, csak egyetlen dolog miatt volt bánata. A sportoló tavaly ősszel veszítette el imádott édesanyját, aki előtt sosem volt titka.

– Szerintem neki elmondtam volna, hogy benne vagyok az Álarcos énekesben, beavattam volna őt. A felkészülés, a forgatás és az adások minden pillanatát együtt éltük volna meg és nagyon izgult volna értem – tette hozzá.

Majdnem lebuktatta a lába

A sportoló kilétét végül nem találták el a nyomozók, pedig volt egy részlet, amely nagyon árulkodó volt.
– Egyedüli félelmem az volt, hogy felismernek a lábamról, hiszen annak a formája látszott a jelmezben. Persze a nyomozók vizslatták is, és megállapították, hogy aki benne van, az sportoló vagy táncos lehet – magyarázta Béres Alexandra.

Íme Alexandra a produkciója:

loading...