Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Béka jelmeze az...

Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Béka jelmeze az Álarcos énekesben

Erre senki sem számított.

 

Végig Oszvald Marikára tippeltek, aztán nem jött be.

Az RTL Klub maszkos celebes éneklős műsorában, az Álarcos énekesben a zsűri most először tippelt ugyanarra, mármint hogy a Béka maszkja mögött Oszvald Marika van. Aztán a Béka levette a maszkját, és kiderült, hogy mindenki csúnyán mellélőtt, mert Falusi Mariann volt az.

Falusi Mariann imádja az izgalmas dolgokat, sőt, szinte már ez egyfajta hagyomány, hogy részt vesz az RTL Klub különböző műsoraiban. Most az Álarcos énekesben Békaként tűnt fel, anno pedig a dzsungelben is ott volt az elsők között a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjeként.

– Az égvilágon senkit nem avattam be, de még anyukámnak sem mondtam el! Pedig az első adás után rengetegen hívtak, hogy én vagyok-e a Béka. A legszebb, hogy a második adás után Lang Györgyi is gyanakodott, rá is kérdezett, de még őt is leszereltem – mesélte nevetve a Blikknek a Pa-Dö-Dő énekesnője, aki elárulta, nagyon szerette jelmezét, de a hangjával nehéz volt trükköznie.– Annyira jellegzetes a hangom és a beszédem, angolul és magyarul is, hogy rettenetesen nehéz volt úgy énekelnem, hogy ne ismerjenek fel! Nagyon vissza kellett fogni magam, hogy ne én legyek én! – mondta Falusi Mariann, aki sokakra vigyáz a járvány alatt.

A Pa-Dö-Dő énekesnője élvezte a békás jelmezt / Fotó: RTL Klub

– A 82 éves anyukámért nagyon aggódok, nyáron végig a Balatonon volt, mióta hazahoztam, nem jött ki a lakásból. Segítem, ahol tudom. Lang Györgyire is nagyon figyelek, ha találkozunk, folyamatosan hordok maszkot, állandóan kezet mosok. Sajnos a pandémia miatt nagykoncertem is elmaradt és sok-sok fellépés is. Nehéz az előadók sorsa ebben a helyzetben.Íme a leleplézés:

 

Íme a Béka produkciója:

loading...