Kezdőlap AKTUÁLIS Demcsák Zsuzsáknál máris jön a baba? Őszintén nyilatkozott a műsorvezetőnő!

Demcsák Zsuzsáknál máris jön a baba? Őszintén nyilatkozott a műsorvezetőnő!

Nagyon vágyik egy harmadik gyermekre az Ázsia Expressz után Demcsák Zsuzsa, aki indiai szerelmével, Krishannal egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy közös csemetéjük legyen a későbbiekben.

Mint azt a Blikk is megírta, Demcsák Zsuzsa életére óriási hatással volt az Ázsia Expressz, hiszen azon kívül, hogy rengeteg kalandban volt része, még a szerelem is rátalált egy indiai férfi, Krishan mellett. A TV2 utazós realityjének legutóbbi adásából kiderült, a műsorvezetőnő és párja, Kandász Andrea egy indiai családnál talált szállást, ez az este pedig nagyon meghitten telt számukra a sok gyerekkel – olyannyira, hogy ekkor az anyai érzések is előtörtek Demcsák Zsuzsából, aki azt mondta, szívesen szüle egy harmadik gyermeket is.

– Úristen, de akarok egy gyereket! Én nem tudom, hogy utoljára mikor éreztem magam ennyire jól. Soha ennyire normális, laza, szeretetteljes légkör itt Indiában minket még nem fogadott, pedig tényleg szerencsénk volt mind a stoppolással, mind a szálláskereséssel. Ez valami fantasztikus volt – mondta a műsorban Demcsák Zsuzsa, aki a Borsnak aztán azt mondta: szeretne harmadik gyereket.

– Egyáltalán nem zárkózom el attól, hogy a szerelmemmel, Krishannal egy harmadik gyermeket vállaljak, de ez egyelőre nem szerepel a terveink között – mondta a műsorvezetőnő.

Demcsák egyébként a műsor forgatása alatt megbeszélte Kandász Andreával, hogy amennyire csak lehet, kizárják az otthoniakat, hogy ne legyen honvágyuk, amíg messze vannak a szeretteiktől. A műsorvezetőnőnek azonban nagyon hiányoztak a gyerekei, akiktől ilyen sok időt még nem töltött távol.

loading...