Kezdőlap AKTUÁLIS Demcsák Zsuzsa: “A hír igaz”

Demcsák Zsuzsa: “A hír igaz”

Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa és szerelme, Krishan ismét kénytelenek egy időre elválni egymástól: párjának haza kell utaznia Indiába, egy fontos iratért annak érdekében, hogy Magyarországon is feleségül vehesse Zsuzsát – írta meg a Story magazin. Zsuzsa közösségi oldalán is kommentálta a cikket.

Krishannak hazájában egy olyan hivatalos papírt kell beszereznie, ami bizonyítja, hogy nincs felesége Indiában, tehát egyedülálló, ha össze akarnak házasodni. Ez nagyon nehezen megy Indiában, személyesen kell intéznie a több lépcsős folyamatot.

Ezen kívül most telt le édesanyja halála után a gyászév, ezért összejön az egész család és rituálékkal emlékeznek meg róla.

Demcsák Instagramon a rajongóknak ezt írta:

“Sziasztok! A hír igaz, a cikk precíz és valós. Rettenetesen nehéz, bürokratikus, sok lépcsős folyamat célegyenesében vagyunk. Elég kemény ezen végig küzdeni magunkat, harcolva az idővel és próbálva elviselni a másik felünk hiányát. Ezért arra kérek mindenkit, hogy spekulatív, rosszindulatú, pikírt megjegyzések helyett, inkább szurkoljon nekünk, egy valós, igaz szerelemnek! Köszönöm!” – írta Demcsák az Instagramon.

 

loading...