Kezdőlap AKTUÁLIS Debreczeni Zita kimondta az igazat Müller Cecíliáról – Jó lenne, ha ezt...

Debreczeni Zita kimondta az igazat Müller Cecíliáról – Jó lenne, ha ezt mások is felfognák

Debreczeni Zita mélységesen felháborítónak tartja a Müller Cecíliát kritizáló internetes mémeket, és az a helyzet, hogy igaza van, mert az alapján, amit leírt, a mémeket gyártó fotel-vírusszakértők súlyosan elszégyellhetik magukat.

 

A modell Instagramon, a 24 órán át elérhető insta storyján tette közzé, mit gondol a tisztifőorvost rossz színben feltüntető tartalmakról, neheztel azokra a mémgyártókra, akik a “93. Cili nénis poént” még mindig nem unják és viccesnek találják.

“Az ég világon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfogadom, ha sok, DE:- egy egész életet az egészségügyben töltött – 4 szakvizsgával rendelkező főorvos – nem alszik hetek óta, hogy a te seggedet megóvja – maga is erősen veszélyeztetett korban van – ott van, mondja, szajkózza, ismétli önmagát”– írja Zita instagram sztorijában.

Ezt követte egy újabb fénykép, amelyen Müller Cecília Wikipédia oldalának karrier részét láthatják a követők az alábbi szöveggel: “Amíg ő ezeket az eredményeket érte el nőként, te hol voltál addig?! Most mit csinálsz amíg neki plusz 60 évesen dolgoznia kell menni és nem otthon ül és mémeket gyárt unalmába mint te?! Már csak a kora miatt is megérdemli a tiszteletet és amit egyesek művelnek a facebookon fiatal fejjel az felháborító!”

loading...