Kezdőlap EGÉSZSÉG Csupán 3 összetevő ez a recept: regenerálja a csontokat, megszünteti az izületi...

Csupán 3 összetevő ez a recept: regenerálja a csontokat, megszünteti az izületi bántalmakat és segíti a csontok regenerálódását

Vannak emberek, akik már nagyon fiatalon tapasztalnak csont problémákat, ami a kor előrehaladtával még súlyosabbá válhat.

A csont a szervezet állandóan változó szövete, melynek számos feladata van. A csontváz adja azt az erős és stabil tartóoszlopot, amire mozgáskor az izmok ereje hat, ezen kívül védőpajzsként óvja a belső szerveket. A csontok egymással érintkezve ízületeket képeznek. Az ízület felépítése határozza meg a lehetséges mozgás kiterjedését és irányát.

A csontokban jelentkező fájdalmak különösen meg tudják nehezíteni a mindennapi életünket, akik rendszeresen tapasztalnak ilyen tüneteket mindent megadnának egy receptért vagy bármiért, ami megoldja a problémájukat.

Szerencsére az alábbi, 3 összetevős recept képes megszüntetni a tüneteket és száműzni a fájdalmakat akár nagyon hosszú időre is.

Hozzávalók:

  • 300 ml 70%-os alkohol
  • 100 ml jód
  • 10 x 300 mg Aszpirin tabletta

Alkalmazás:

Törjük össze az Aszpirin tablettákat és keverjük össze a 2 másik hozzávalóval. Dörzsöljünk bele a fájdalmas testrészbe egy keveset, ami perceken belül kifejti hatását.

A legjobb eredmény elérése érdekében naponta legfeljebb 3-szor alkalmazzuk ezt a módszert, amit minden nap ismételjünk meg.

Szerző: tudasfaja.com

loading...