Kezdőlap EGÉSZSÉG Csupán 3 dologra van szükséged a lúgosító, fogyasztó, méregtelenítő vízhez!

Csupán 3 dologra van szükséged a lúgosító, fogyasztó, méregtelenítő vízhez!

Melyik élelmiszer számodra a legfontosabb? Mi, az, amit a legszívesebben iszol vagy eszel? Az alábbiakban megmutatjuk, hogy mi az, amit semmiképp ne hagyj ki.

Az emberi test 80%-a, az agyunk pedig 70%-a víz, éppen ezért rendkívül fontos, hogy biztosítsuk a szervezet számára a napi szükséges vízmennyiséget. Szükséges, hogy megfelelő tápanyagokat fogyasszunk, de a megfelelő vízmennyiség talán még ennél is fontosabb. Kezdjük a napot legalább két csésze szűrt vízzel, ilyenkor a szervezet, az éjszakai alvás után nagyon ki van száradva. Ha alig kelünk ki az ágyból, és egyből kávé után nyúlunk, ez csak ront a helyzeten, ugyanis a kávé dehidratál.

Fontos tudni, hogy nem a csapvíz a legmegfelelőbb az egészséges hidratálásra. A vezetékből folyó víz ugyanis hormonokat, klórt, antibiotikumot, és különböző, a szervezet számára szükségtelen fémeket tartalmaz. Ezek az összetevők befolyásolják az immunrendszer állapotát, legyengítik, és így hamarabb kialakulnak a különböző betegségek. Nagy esély van rá, hogy a legtöbb vezetékes víz nem éppen egészséges, ezért jobb, ha te készíted el saját vized. Tudjuk, hogy a sav-bázis egyensúly mennyire fontos. Ha testünk túl savas, emésztési problémák, fáradtság, túlsúly tünetei jelentkeznek. Ezek mind elkerülhetőek lennének, ha sok tiszta vizet, és friss zöldséget fogyasztanánk.

Ha lehetséges szerezzünk be egy lúgosító vízszűrőt, de ha túl költségesnek találjuk, akkor vásároljunk lúgosító pálcát. De mégis az a legjobb módszer, ha friss forrásvizet tudunk beszerezni.

Lúgosító víz receptje

Hozzávalók:

  • 1 korsó (2 liter ) tiszta szűrt víz
  • 1 biocitrom megmosva és nyolcba vágva
  • 1 teáskanál rózsaszín Himalája só

Elkészítés:

Tegyük a kancsó vízbe a citrom darabokat, és a sót. Fedjük le, majd tartsuk szobahőmérsékleten 8-12 órán át.

Szerző: tudasfaja.com

loading...